Zondag 10 juni #FreeTommy-protest Den Haag

IMG_20180530_101543Dat naziroepen is anno 2018 best groot geworden. We hebben nou eenmaal met z’n allen afgesproken ‘dat nooit meer’, en dan is het natuurlijk best flauw dat sommige mensen maar blijven zeiken op andere rassen. Knuffel elkaar nou toch gewoon, zo krijg je liefde terug. Kijk, verkrachtingen zijn niet rasgebonden, dus het is vrij logisch dat media verzwijgen dat er jarenlang duizenden meisjes worden kapotgebonkt door islamitische gangs want Breivik was blank. En als je die doofpotaffaire wil belichten via vlogs ben je nou eenmaal een nazi. Zo simpel is dat. En nazi’s zijn nog altijd erger dan salafistische islamitische vrijewestenhatende cultuurtoe-eigenende moslimfundamentalisten allahu akbarroepende kinderverkrachters. Die moet je knuffelen (misschien krijg je liefde terug) en Tommy moet de bak in. In Nederland zwijgt de media, behalve Wierd Duk, maar dat is natuurlijk een nazi. In Australië zijn ze aan het protesteren, ook nazi’s. In Engeland gaan duizenden mensen in verschillende steden de straat op, allemaal nazi’s. Zelfs Geert Wilders heeft er een mening over, maar dat is de uber-nazi.

Tommy Robinson heeft inderdaad een verleden. Ok, geaccepteerd. En zoekt de grens op van wat toelaatbaar is. Ok, ook waar. Maar dat lijkt ons bij dit onderwerp helemaal niet zo erg. Stel; Tommy was een viervoudig moordenaar, een uitgesproken racist (bewezen dat hij mensen van een ander ras haat) en heeft zijn eigen moeder in elkaar gebeukt en at alleen maar vlees en reed in een dieselauto. Zo’n verleden dus. En die viervoudige moordenaar en vleesetende moederbeuker zegt; ‘er worden duizenden tienermeisjes verkracht door islamitische bendes en de media stopt deze affaire in de doofpot en de media en bestuurders van dit land beschermen de daders.’ Wat doet dat af aan de inhoud? Wordt deze inhoud wel geaccepteerd als een GroenLinks-stemmende theedrinkende, vegetarisch blond meisjes zonder strafblad zegt: ‘er worden duizenden tienermeisjes verkracht door islamitische bendes en de media stopt deze affaire in de doofpot en de media en bestuurders van dit land beschermen de daders.’ De inhoud blijft precies hetzelfde en trouwens, Tommy draagt wel eens een pak. Dus. #FreeTommy. Protest voor de Engelse Ambassade van Den Haag, Lange Voorhout 10; zondag 10 juni 2018 om 14.00 uur. Trek wat moois aan, want we gaan dansen op de vulkaan. En kijk allen op 11 juni Nieuwsuur en het NOS Journaal (*), want hoe zullen zij de aanwezigen gaan kwalificeren?

A. Extreem-rechts

B. Nazi’s

C. Boze witte mannen

D. Bezorgde burgers

* niet dat er aandacht aan besteed wordt, maar toch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s