Emigreren moet je leren, Volkert!

justice-2071539__480Je bent er nog begrijp ik van mijn Twitter-volgers. Niet dat ik anders had verwacht. Je hebt natuurlijk tijdens je ‘eenzame’ opsluiting, die je wonderwel hebt overleefd, veel uitzendingen van ‘Ik vertrek’ gezien. Nu weet je hoe het niet moet. Hoe het wel moet? Waarschijnlijk heb je geen idee. Hoogstwaarschijnlijk wil je dat niet eens weten. Want laten we eerlijk zijn, je vindt het wel prima zo. Geen meldingsplicht meer, maar wel een uitkering, toeslagen en een sociale ‘beschermde’ woonomgeving. Noem eens een reden waarom je zou vertrekken. Inderdaad, die zijn er niet. Een ding heb je feilloos aangevoeld en aangetoond; ons rechtssysteem is zo lek als een mandje. Een beetje goede advocaat laat de rechters de andere kant op kijken.

Nederland herbergt nog een crimineel die daar zeer goed in is; Michael P. Michael werkte na twee gruwelijke verkrachtingen niet mee aan een psychiatrisch onderzoek. De rechter in kwestie vond het allemaal niet zo heel vreemd wat je had gedaan. Ik heb nu al medelijden met diens vrouw als hij jouw maatstaven van gemeenschap zelf in de slaapkamer praktiseert.Nu heeft Michael P. aangegeven wel mee te willen werken aan een psychiatrisch onderzoek want zo’n verblijf in een tbs-kliniek komt hem waarschijnlijk een stuk beter uit dan levenslang achter gesloten deuren zitten.

Heel normaal denkend Nederland weet wel wat er mis met jullie is. Jullie zijn totaal maar dan ook totaal zwaar gestoord. Rijp voor eenzame opsluiting op een of ander eiland hier heel ver vandaan, zonder ook maar enige kans op terugkeer of overleving. Of we vragen Joran om advies, die kan heel goed mensen laten verdwijnen, definitief.

Maar ja, de rechterlijke macht in ons land ziet het allemaal niet zo helder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s