Links walgt van deal tussen VS en Noord Korea

donald-trump-1708433__480USA en NK aan de onderhandelingstafel. Wij herhalen; USA en NK aan de onderhandelingstafel. Dat is groot nieuws. Er is wereldgeschiedenis geschreven. En natuurlijk mag je kritisch zijn en is de toekomst nog ongewis. Natuurlijk kunnen wij er over 10 jaar anders tegen aankijken. Natuurlijk verandert geschiedenis in het moeras van de actualiteit. Edoch, een leider van het Westen die een hand schudt van de leider van Noord Korea is een gebeurtenis waar de gehele wereld een paar maanden geleden nog over zei; gaat nooit gebeuren. Gaat nooit nooit nooit gebeuren. Nooit. En zie daar, het is gebeurd.

De pers en andere linkse aanverwante publiciteitsmensen zijn er als de kippen bij om negatieve artikelen de wereld in te slingeren. Gebakken lucht. Trump is een dictator. Dit is een publiciteitsstunt. Wat is zijn handtekening nou waard? We kunnen het de deugbrigade niet kwalijk nemen. Deze gebeurtenis is even flink slikken voor de Obama-adepten. Diezelfde mensen waren vol lof over Obama in Cuba. Historie werd er toen geschreven. Lekker eten met elkaar. Echt een succes. En natuurlijk Iran. Fantastisch allemaal. Geef de man een prijs. En daar heeft het comité nog steeds spijt van. Obama die met boevenstaten als Cuba en Iran onderhandelt en vage deals sluit is een held en Trump die een deal sluit met Noord Korea is een dictator. Dat lijkt ons een mooi voorbeeld van scheefdenken. Nieuwsuur was gisteren weer gehuld in een rode laken van journalistieke haat. Professor Remco Breuker nemen wij niks kwalijk. Hij beargumenteert altijd keurig zijn standpunt en roeptoetert niemand na. Soms zijn we het met hem eens, soms niet. Hulde voor hem. Maar de redactie van Nieuwsuur was natuurlijk verbolgen over het feit dat Trump zomaar een deal met Iran verscheurt en nu een deal sluit met Noord-Korea. Dat kan toch niet zomaar? Die Iran-deal, daar was Obama echt heel lang mee bezig geweest. Jaren en jaren. Dat ga je toch niet zomaar verscheuren? Schoolpleinniveau van jouw deal is stommer dat mijn deal. En dan janken bij de juf als je een klap met een schepje krijgt.

Maar links zit sowieso met een probleem, want die zijn al ver voor de verkiezingsuitslag aan het roepen dat Trump een ramp voor de wereld zou zijn. DWDD als voorbeeld. Prachtige tv hier en hier. En hoe ongelijker zij krijgen, hoe extremere sprongen zij in hun hoofd moeten maken om in hun eigen waarheid te blijven geloven.

Want ga maar na;

Eerst zou Clinton voor 99 procent zeker president worden. 84 dan. O nee, 77. Shit. 0.

Ja maar Clinton had meer stemmers in totaal dus Trump is onterecht president.

Ja maar Rusland heeft Trump aan de macht geholpen. Impeachment!

Rusland heeft een seksvideo van Trump. Als dat uitkomt, komt er een impeachment!

Impeachment komt er zeker omdat Trump echt iets gedaan heeft wat niet kan

Vrouwenmars omdat Trump vrouwen verkracht, hoogstwaarschijnlijk een impeachment

De Derde Wereldoorlog breekt binnen 1 jaar uit.

O nee toch niet. Maar dan gaat de deal met Noord Korea niet door.

O toch wel. Maar dan stelt de deal niks voor.

O er is toch vrede tussen het Westen en Noord Korea. Maar wat stelt die schijnvrede nou voor?

Allemaal zaken die worden opgeworpen om het daadwerkelijke nieuws te bedekken met een flinke laag linkse propagandasaus. De wereld moet volgens hun maatstaven worden ingericht. Met drie belangrijke pijlers die als hun frontsoldaten opereren; politiek, media en onderwijs. En als er in de wereld iets gebeurt wat niet rijmt met het gedachtegoed van links, dan schreeuwt links van de daken dat de realiteit niet deugd. En dat gebeurt dan niet met argumentatie, maar met kinderachtige vergelijkingen of ridicule beschuldigen. (Iran-deal vs Noord-Korea-deal/Baudet is een nazi/Trump is een gevaarlijke gek/etc, etc). Terwijl links de handen stuk klapt op democratische presidenten als Lyndon B. Johnson die Vietnam liet ontsporen met het gevolg dat de Amerikaanse economie zwaar in het rood ging, Jimmy Carter 40 miljard door het putje spoelde door jihadisten te trainen in Pakistan (wat zou er fout kunnen gaan?), Bill Clinton (die kreeg wel een impeachment aan zijn broek) en Obama die 150 miljard aan Iran schonk en dat land op zijn zwarte ogen vertrouwde dat er geen atoombom gefabriceerd zou worden.

Nee, dan Republikeinse presidenten als Nixon (toenadering VS en China, terugtrekken troepen uit Vietnam), Reagan (einde Koude Oorlog) en Trump (toenadering Noord-Korea), dat soort leiders zijn een gevaar voor de wereld. De linkse kerk leert nooit van hun eigen falen, ze zitten in hun eigen leugens verstrikt en zijn niet mans genoeg om toe te geven. Daarom weten we nu al, de Democratische president in 2024 is een held omdat hij een deal sluit met Jemen en Libië en in 2028 is de Democratische president een gevaar voor de wereld omdat hij de oorlog in West-Europa stopt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s