De Klimroos moet van Denk’66 ‘samen’ met islam onderwijs geven onder één dak

child-573351__480Openbare basisschool De Klimroos in Leidsche Rijn heeft een probleem. Niet het aloude probleem zoals een tekort aan leermiddelen, leraren of leerlingen maar dit keer echt een probleem. Een geheel onafhankelijke rechter, dat schijnen rechters in ons land te zijn, heeft beslist dat de moslimschool Al Arqam mag intrekken in het gebouw van De Klimroos. Daar mogen ze gebruik gaan maken van 7 lokalen, de lerarenkamer en het schoolplein. Waar de rechters in ons land doorgaans nooit in het voordeel van de moslimgemeenschap spreken, heeft deze rechter een uitzondering op die regel gemaakt. De enigszins groenlinksd66 ingestelde man met toga wil er alles aan doen om de kinderen zo snel mogelijk te laten integreren in de Nederlandse samenleving. Hij geeft ze dus per omgaande eigen leraren, eigen bestuur, eigen taalgebruik en eigen leermiddelen. In feite krijgen ze alles om er maar voor te zorgen dat ze zich zo snel mogelijk aanpassen.

Wij kijken uit naar 5 december. Wij kijken uit naar Kerst. Wij kijken uit naar Pasen. Wij kijken uit naar gymmen. Wij kijken uit naar zwemles. Wij kijken uit naar de ditjes en datjes die in de lerarenkamer besproken gaan worden. Wij voorspellen niet dat Al Arqam na een paar weken gaat lopen te bitchen dat ze ruimte te kort komen. Of dat ze een bidruimte willen inrichten waar de leerlingen 5 x per dag moeten knielen voor hun oppergod. Wij voorspellen niet dat er ineens vreemde mannen met baarden binnen komen wandelen en die dan in een microfoon allerlei koranteksten gaan staan zingen. Zit meneer Pietersen van groep 7 lekker een broodje ham te eten in de lerarenkamer, komt er ineens Imam AntiVarken de lerarenkamer binnenhuppelen. In een jurk. Wij voorspellen dat niet, want wij zijn nu eenmaal geen nazi.

Openbare basisschool De Klimroos wordt dus half islamitisch. Onder druk van Allah Klein van Denk’66. Of de schooldirecteur, het bestuur, de ouders, de kinderen, de gymleraar van De Klimroos dat leuk vinden? Nee. Dat vinden ze niet leuk. Wij willen ze graag gelijk geven, maar dat doen we niet, want dat maakt ons racistisch. Immers is de rechterlijke macht er in ons land alles aan gelegen om alles wat Allah aanbidt zo min mogelijk voor de voeten te lopen. Wat wij zouden doen als wij directeur waren van De Klimroos of als een van onze kinderen na de zomervakantie naar deze school zouden gaan? Gewoon een hennepkwekerij beginnen in het gymlokaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s