1000 stukjes (homeopahtie)

Duvel-Tripel-Hop-Blond-2017-33-cl

Krijg nou de pestgloeiendepestcholera! Dit is de derde keer deze week dat Luiz du la Pelz tegen IWIH’s bed staat te schoppen. De slaapkamervloer ligt bezaaid met lege flessen Duvel en de ruimte is gevuld met een weeïge lucht van braaksel en een ongewassen IWIH. Het duizendste stukje komt eraan en ondanks dat IWIH zelf al maanden niet geschreven heeft, vond iedereen het, om Allah/God/Joost mag weten wat voor reden, een goed idee, dat IWIH zelf dat duizendste stukje zou schrijven. Ja, stelletje zeikstralen, het zijn er aantal minder als je terug gaat tellen. Maar Ikwasinharen.nl heeft nog wat conflicten met advocaatjes lopen en het is beter voor onder andere de speelgoedbank als sommige stukken even een tijdje niet online staan. Veder gaan we voor het duizendste stuk niet heel sentimenteel dooie zwanen uit een sloot trekken. Wel IWIH wil alle huidige maar ook vroegere schrijvers heel erg hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet. De een wat meer dan de ander, maar allemaal stukken beter dan IWIH zelf. Mochten er onder onze lezers nog mensen zijn die denken dat ze zo af en toe ook wel een stukje willen schrijven. Jullie zijn meer dan welkom!

IWIH is tegenwoordig druk met andere zaken. Hij is druk met een lucratieve handel in parfumerie. Hij bestelt dure luchtjes bij ICI Paris, Douglas en hoe die andere online parfumwinkels ook mogen heten. Hij giet zo’n 10% uit het flesje en vult het weer bij met water. Dat ruikt echt geen hond. Vervolgens wordt het gekochte flesje weer netjes in het plasticje gefrommeld en binnen de wettelijke termijn stuurt IWIH heel de tyfusbende weer kosteloos terug. Negen keer 10% gratis is toch een volle fles, die zo op Marktplaats kan worden geplaatst voor een voordelige prijs. Voor voordelige luchtjes volg je dus verkoper ‘Ik was in Haren’. Dit lijkt kruimelwerk, maar veel kruimels vormen ook een taart.

Overigens is het aanlengen van parfum geen vorm van oplichting. Het alsmaar aanlengen van iets wordt homeopathie genoemd. Hele volksstammen hebben hier baat bij en sinds kort werkt homeopathie dus ook prima voor IWIH.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s