Peter R-dogan de Vries

turkish-flag-1774834__480Grappig. Dat is het. Grappig dat in Nederland geboren kindertjes van 2 jaar oud toch gewoon Turks praten. Die roepen om hun buyukanne (fuck de puntjes op de u) in plaats van hun oma. Grappig dat honderden Turken onderhand een jaarlijkse traditie hebben om met vlaggetjes te zwaaien op de Erasmusbrug. Grappig dat DENK in de Nederlandse politiek zit. Grappig dat DENK een advocatenkantoor nodig heeft. Grappig omdat de zoon van Peter R. de Vries mede-eigenaar is van dat advocatenkantoor. De Vries & Kasem voor al uw önrecht.

Peter R. de Vries zit zakelijk zo diep in de döner kebab dat hij onderhand elke dag het Turkse volkslied zingt. Maar wij willen natuurlijk helemaal geen advocatenkantoor meer op ons dak hebben, ons dak is net gerepareerd. En omdat vrije meningsuiting nooit zo gewaardeerd wordt onder advocaten, beroepen wij ons verder op onze zwijgplicht. Wij hebben alleen maar feiten beschreven, behalve dat zingen van het volkslied. Dat is satire. Het enige wat wij nog willen zeggen is dat Peter R-dogan de Vries de waarheid spreekt. Hup Peter.

2 reacties

  1. […] R de Vries (die geheel onafhankelijk misdaad verslaat) zat deze week op de studiobank en hij dacht meteen te kunnen scoren met het feit […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s