Laat vluchtelingen vechten in Arena

Europa wordt overspoeld met vluchtelingen, zoals jullie ongetwijfeld zullen weten. Alleen in Nederland al krijgen wij honderdduizenden vluchtelingen te verwerken. Slechts zo’n 16% krijgt een legale verblijfsstatus. Of dit terecht is, valt buiten deze beschouwing, maar 16% van heel veel levert een heleboel legale terroristen op in óns, want dat wordt heel vaak vergeten, Nederland.

Maar wat moeten we met het enorme aantal illegale vluchtelingen in ons land? Het is natuurlijk slechts een kwestie van tijd voor er een aanslag gepleegd wordt op ons Nederlanders. Geert heeft mij gevraagd om met een oplossing te komen. Vandaar ook dat jullie al enige tijd niets van mij gelezen hebben. Dit soort complexe problemen vragen nu eenmaal veel tijd, heel veel tijd.

En het zal jullie verbazen, maar ik heb een oplossing gevonden. Voor dit probleem ben ik de geschiedenisboeken ingedoken. En wat blijkt? Ruim 2000 jaar geleden bestond dit probleem ook al. Tijdens het Romeinse Rijk hadden de diverse heersers bedacht dat je politieke tegenstanders, slaven en criminelen best met gewelddadige dieren en tegen elkaar kunt laten vechten. Het volk was gek op deze spelen en het ruimt nog eens lekker op ook. Meestal bleef de helft of nog minder na zo’n gevecht in leven. Aangezien illegalen, het woord zegt het al, illegaal in Nederland verblijven, zullen er niet veel mensen zijn die ze missen.

Wat wij dus in Nederland moeten doen, is een groot Colosseum bouwen, waar we illegale asielzoekers tegen elkaar of tegen zware criminelen laten vechten. De verliezer sturen we in een witte zak terug naar de familie. Op deze manier hebben we al 50% minder asielzoekers. De winnaar van het gevecht wint een geheel verzorgde terugreis naar het land van herkomst.

Wie gaat dit allemaal betalen? Jullie als toeschouwer. Voor het gevecht zult u, net als bij een andere sportwedstrijd, een kaartje moeten kopen. Uit de opbrengst van de kaartverkoop kunnen we dan het Colosseum en de terugvluchten voor de winnaars en de witte zakken voor de verliezers financieren. U zult begrijpen dat wij eerlijke burgers uiteindelijk de echte winnaars zullen zijn.

Ik ga deze week nog mijn bevindingen aan Geert voorleggen, maar ik wilde dit fantastische plan eerst met jullie delen! Wat vinden jullie ervan?

#PVV

RT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s