Nonnen lijken op pinguïns

nuns-2435577__480Omdat humor sinds kort is uitgestorven in moslimrepubliek Engeland, publiceren wij hier twee moppen over het christelijk geloof. Na publicatie verwachten wij boze katholieke en christelijke mensjes in onze mailbox en de Paus zal onze excuses eisen. Linkse partijen zullen over elkaar heen buitelen in de media en roeptoeteren dat onze kop moet rollen. Ewout Klei zal een stukje schrijven op Jalta over het extreemrechtse IWIH-blogje. Chris Klomp twittert er lustig op los. Leo Lucassen komt met staafdiagrammen. Iedereen in rep en roer.

Hier de moppen die veel ophef gaan veroorzaken;

Vier nonnen komen biechten. De eerste non biecht op: “Ik heb een blote piemel gezien…” De pastoor antwoordt: “Was uw ogen met wijwater en uw zonden zijn vergeven.” De tweede non biecht op: “Ik heb een blote piemel aangeraakt…”‘ De pastoor antwoordt: “Was uw handen met wijwater en uw zonden zijn vergeven.” De andere twee nonnen beginnen plotseling te vechten, de pastoor moet tussen beide komen en vraagt: “Wat is hier aan de hand?” Waarop de ene non antwoordt: “U denkt toch niet dat ik mijn mond in dat wijwater ga spoelen als zij er met haar achterwerk in heeft gezeten?”

In een katholiek dorpje moet een reclamebureau een poster maken voor spijkerfabriek Van Leeuwen. Een paar dagen later is de poster klaar. Jezus aan een kruis met de volgende tekst erbij: “Met spijkers van van Leeuwen hangt Jezus hier al eeuwen.” De directeur van de fabriek zegt: “Nee dit kan niet, maak maar een nieuwe poster.” Weer een paar dagen later is hij klaar. Jezus onderaan het kruis met de tekst: “Jezus is van het kruis gepleurd, dat had met spijkers van van Leeuwen niet gebeurd.”

 

3 reacties

  1. […] dat was ons een ophef. De moppen van gisteren zijn niet welgevallen bij onze christelijke medemensen. Paus boos. Knevel boos. Journalisten van […]

  2. […] Johnson nog? Die maakt een grap over een boerka. Mocht niet. Iedereen in paniek. Toen maakten wij een paar grappen over nonnen, complete stilte. Dat kan betekenen dat we niet gelezen worden of dat grappen over christenen […]

  3. […] van meest gelezen columns. We hadden columns over Pechtold. Over heel de familie Pechtold. Over nonnen. Over een rennende IWIH. Hij heeft gewoon een heel jaar gerend in plaats van geschreven. Over […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s