#14 IWIH rent nog steeds

fietspad bos

De trouwe lezer is inmiddels wel opgevallen dat IWIH al een tijdje niet zoveel schrijft en al helemaal niet meer over z’n hardloopavonturen. IWIH is momenteel druk bezig met het oprichten van een eigen zaak en daar gaat toch meer tijd en vooral energie inzitten dan hij had verwacht. Maar loopt IWIH überhaupt nog wel hard dan? Wie IWIH ook op Twitter volgt kan zien dat IWIH zeker een keer of vijf loopt in de week. Volgens enkele beroepzeikerds zoals @Tommygunner (bruut volgens Geenstijl) zou IWIH de afstanden op de brommer afleggen. (Er gaan kwaadaardige geruchten dat @Tommygunner voor ikwasinharen.nl zo af en toe een stuk zou komen schrijven, maar dit is absoluut niet het geval! Toch?) Maar nee, IWIH loopt ’s ochtends vroeg rond 3:30 netjes de afstand die de app Runkeeper hem opgeeft. Meer dood dan levend stort hij vervolgens te pletter op de bank, waarna hij zijn hardloopsessie snel op Twitter post, zodat hat0rs weer allerlei redenen kunnen bedenken waarom IWIH dit niet echt gedaan zou kunnen hebben. Van afbeeldingen van ouderwetse loopfietsen tot gifjes van corpulente mensen op brommers, alles wordt gedaan om IWIH belachelijk te maken. IWIH is voorzichtig aan het trainen voor een halve marathon. Daarnaast moet hij ook nog heel veel kilo’s kwijt. De teller staat momenteel op 3,9 kg, dus er zijn nog heel wat kilometers nodig, voordat IWIH er enigszins toonbaar uitziet. Momenteel loopt hij zo rond de 7 km en dat valt hem al behoorlijk zwaar. Volgende week staat er 10,5 km op het programma. Als hij dit overleeft zal hij jullie updaten met een nieuwe ‘IWIH rent’.

2 reacties

  1. […] de vorige keer beloofd, hier weer een update van IWIH rent. En dit keer rende IWIH 10,5 kilometer. Of nou ja rende? De […]

  2. […] een heel jaar gerend in plaats van geschreven. Over dalende misdaadcijfers en columns over een rennende IWIH. Of wij in 2019 bestaansrecht hebben? Absoluut niet. Maar we zullen doorgaan in een sprakeloze […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s