#15 IWIH rent 10,5 kilometer

Zoals de vorige keer beloofd, hier weer een update van IWIH rent. En dit keer rende IWIH 10,5 kilometer. Of nou ja rende? De sierlijke draf van IWIH is nog het beste te omschrijven als die van een spastische walrus met obesitas. Het fietspad waar IWIH loopt is inmiddels totaal geruïneerd plus een meter begroeiing naast het fietspad. De omvang van IWIH is werkelijk gigantisch, ja zelfs angstaanjagend. Normaal gesproken gaan een stel verlopen vijftigers op een racefiets voor niemand opzij, en brullen ze luidkeels: “Heeee, aan de kant!”, maar als IWIH aan komt stampen voorzien van zware ‘Oenf oenf’-geluiden, dan stort zo’n groep wielrenners zich massaal als kamikazepiloten de Maas in.

Inmiddels is de vetlaag van IWIH ook weer toegenomen. IWIH weegt nu maar liefst 109.7 kilogrammen en is dus wel eigenlijk rijp voor de slacht. Hoe IWIH aan zo’n kolossaal lichaam gekomen is, vraagt u zich af? Dat is het resultaat van een verfijnd dieet in combinatie met heel veel stress en de nodige antidepressiva en antipsychotica. Maar goed, tegen beter weten in, blijft IWIH toch maar braaf zo’n 4 dagen hardlopen in de week. De volgende keer staat er 5 kilometer joggen op het programma. Dit zou na een afstand van 10 kilometer na vandaag goed te doen moeten zijn.

Blijkbaar is er geen beter vermaak dan leedvermaak, want u leest de hardloopavonturen van IWIH massaal, waarvoor dank! Vandaar dat hij jullie binnenkort weer van een nieuwe update zal voorzien!

een reactie

  1. […] We hadden columns over Pechtold. Over heel de familie Pechtold. Over nonnen. Over een rennende IWIH. Hij heeft gewoon een heel jaar gerend in plaats van geschreven. Over dalende misdaadcijfers en […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s