Rotterdam verandert in rap tempo in Amsterdam

rotterdam-102702__480Rotterdam wordt Amsterdam. Zowel qua toerisme als qua instelling. Hoe komt dat? Omdat Amsterdammers massaal naar Rotterdam verhuizen. Amsterdammers hebben eerst Amsterdam verkloot en nu gaan ze Rotterdam verkloten. Ze hebben Amsterdam zo erg verkloot dat zelfs een burgemeester van GroenLinks taal uitslaat waar Geert Wilders blij van wordt. Zo erg verkloot is die stad.  Vaarwel Rotterdam. Binnenkort krijgt Rotterdam ook allemaal van die regenboogzebrapaden en koffietentjes waar je voor 8 euro een espresso met quinoabesyoghurtschuim kunt bestellen. Kijk, die koffie kan je nog wegtyfen, maar met de politiek zit Rotterdam de komende jaren opgescheept. De grootste partij is uitgesloten. Leefbaar Rotterdam (LR) is in 40 van de 68 wijken de grootste partij.  LR is via een samenwerkingsverband tussen de rest buiten het stadhuis gezet. Nu zitten Rotterdammers met een CDA/VVD/D66/GroenLinks/CUSGP/PvdA-bestuur. Een bestuur dat graag samenwerkt met het islamitische NIDA. Tel daar nog eens 4 zetels van DENK bij op en Rotterdam is de komende jaren gezegend.

Een linkse coalitie in Rotterdam. U raadt het al. Wat zal een linkse coalitie gaan doen voor haar Amsterdamse inwoners? Iets met het koloniaal verleden? Bingo. Rotterdam gaat een uniek onderzoek uitvoeren naar haar eigen koloniaal verleden. Over twee jaar is er pas een resultaat, maar het onderzoeksresultaat kunnen wij al raden; Rotterdam is racistisch. Ga maar na; overal zie je white privilege. Op elke hoek van de straat zien we nog sporen van slavenhandel. Het standbeeld De verwoeste Stad is racistisch want het standbeeld staat symbool voor de gevallenen die toen allemaal blank waren. Het standbeeld vergeet voor het gemak even dat er Marokkanen in Zeeland zijn aangespoeld dus moet er een Marokkaanse vlag opgehangen worden. Piet Hein moet weg want hij was een boef. Erasmus moet weg want hij maakte gebruik van zijn wit privilege. De Erasmusbrug moet hernoemd worden naar Desi Boutersebrug. Het beeld van Koos Speenhoff moet weg. Veel te blank. In plaats van Koos komt er een standbeeld van Jandino. Het Joods monument in de stadhuistuin moet natuurlijk weg. Zonder twijfel. Wij willen NIDA en DENK  niet voor het hoofd stoten. Zij hebben bij elkaar 6 zetels en die respecteren wij. Het beeld van Graaf Willem IV aan de Korte Hoogstaat moet ook weg. Zijn kruistochten tegen de Pruisen waren echt a-relax. Zijn standbeeld kan bij nakomelingen van de Pruisen die 700 jaar na dato in Rotterdam wonen nog steeds zout in de psychische wonden strooien. Kabouter Buttplug moet pleite. Hij staat symbool voor de seksuele driften die blanke mannen niet onder controle hebben en dat misbruiken tegen zwarte vrouwen. Kabouter Buttplug is discriminatie. Daar hebben we geen onderzoek voor nodig. Weggegooid geld.

Rotterdam wat doe je jezelf aan? Maak schoon schip. Gooi die Amsterdammers de stad uit. Herschik de politiek! Reorganiseer de stad. Maak van Rotterdam weer Rotterdam. Rotterdam; wees waakzaam en het ga u goed!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s