Karma neukt Pechtold

condom-2435705__480De grote vraag deze dagen is: wie neukt wie in de Tweede Kamer en waar doen ze dat dan? Met stip op 1 stond tot nu toe Han ten Broeke. Hij neukte een twintiger op de stoel van de Kamervoorzitter. Hulde. Als je dan toch een partijgenoot beter leert kennen, doe dat dan wel op een plek waar je bijna elke dag naar kijkt. Dat je iedere keer tijdens een debat naar die stoel kijkt en ondertussen je Iphone erbij pakt waarop het hele ritueel te zien is.

Op een twijfelachtige tweede plaats stond tot vandaag de eigenaar van een omkoopneukhut Abortus Pechtold. Hij had het lef niet om het trucje op de stoel van de voorzitter te doen. Hij gebruikte daar zijn appartement voor. Het appartement dat hij gekregen heeft van een zeer goede vriend. Voor bewezen diensten. In dat appartement ging hij die diensten wat uitbreiden door op de sofa partijgenote Anne Lok te bezwangeren. Wat een geluk, ware het niet dat hij haar vervolgens dwong om een abortus te nemen. Zij leefden niet lang en ongelukkig.

Opgeheven vingerdiplomaat Pechtold neukt een partijgenoot en dwingt haar tot een abortus. Of het waar is? Ongetwijfeld. Sinds deze column van Asha ten Broeke geloven wij elke slachtoffer van seksuele dwang/psychologische misbruik. Morele kwestie. Wij geloven Lok, want Pechtold naait al jaren iedereen in zijn omgeving en doet er vandaag nog een schepje bovenop door zijn coalitiegenoot Stef Blok keihard te naaien.

Inmiddels is wel duidelijk dat Pechtold met smaad en laster tevoorschijn gaat komen en Privé en Lok gaat aanklagen. Hoogstwaarschijnlijk blijft hij gewoon vastgeplakt zitten op het pluche, maar laten we hopen dat er een proces komt. Laat alle vuile D66-was maar boven tafel komen. Voorlopig vinden wij het leuk om te zien hoe Karma keihard gehakt maakt van het achterwerk van Pechtold. O Ironie, u bent machtig.

En waar is Rutte? Die is al zijn coalitiegenoten aan het naaien in de Ridderzaal. Alvast de troon, waar ten Broek door Pechtold vanaf is gestoten een beetje opwarmen voor Prinsjesdag.

 

een reactie

  1. […] we 2018 afsluiten met onze traditionele Top 10 van meest gelezen columns. We hadden columns over Pechtold. Over heel de familie Pechtold. Over nonnen. Over een rennende IWIH. Hij heeft gewoon een heel […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s