Koop hier een onthullend boek over Trump!

trump-3123765__480Als je snel geld wil verdienen, schrijf dan een negatief boek over Trump. Die afzetmarkt is nogal groot en dat biedt kansen voor uw portemonnee. De waarheid hoeft niet beschreven te worden, want Erik Mouthaan tweet er toch wel over. Geef het boek een spannende titel als Fire and Fury en elke linkse kraai kirt van de spanning. Journaalopening. Nieuwsuur. Het kan niet op. Schrijf gewoon een negatief boek over Trump. Dat het een eikel is. Dat hij dom is. Boeiend. Je neemt op de koop toe dat zelfs Twan Huys kritisch is. Je weet dat het bagger is, maar uw zakken zijn reeds gevuld met geld. Want je hebt een antitrumpboek geschreven. Om later niet veroordeeld te worden voor smaad en laster, schrijf je gewoon heel vaak het woordje zou. Trump zou zijn secretaresse hoer hebben genoemd. Trump zou zijn vrouw uitgelachen hebben nadat zij van de trap viel. En je schrijft beweringen lukraak tussen aanhalingstekens. ‘Trump is een idioot’ koppen dan alle kranten. En we weten hoe het klootjesvolk nieuws tot zich neemt; artikel wordt niet gelezen en die kop doet zijn werk. Dat degene die Trump een idioot zou hebben genoemd alles ontkent daar wordt nooit meer een kop van gemaakt. Kwaad is geschied. Zakken zijn gevuld. Mind Control is uitgevoerd. Missie geslaagd. Trump is een idioot.

Stephanie van Inkoop: ‘Heb je het gelezen op internet?’

Sterre van Export: ‘Over Utopia?’

Stephanie van Inkoop: ‘Nee, dat Trump een idioot is.’

Sterre van Export: ‘Nee, maar wie zegt dat dan.’

Stephanie van Inkoop: ‘Weet ik niet, maar allemaal mensen in het Witte Huis of zo.’

Sterre van Export: ‘ Ow. Ja. Hij had toch ook ooit een hoer onder gekotst. En Poetin had de beelden toch? En daarom doet hij nu alles wat Rusland wil of zo’

Stephanie van Inkoop: ‘ Ja. Wat een idioot.’

Het gaat de goede kant op in Syrië. IS is daar weggevaagd (het gedachtegoed helaas nog niet), Trump heeft aangekondigd zijn troepen weg te halen en niet veel later is er pardoes een gifaanval. Balen zeg. Nu gaat het daar wederom de goede kant op en er verschijnt ineens een boek waar beweerd wordt dat Trump Assad wilde omleggen. Begrijp ons niet verkeerd, maar wij denken dus dat iemand er gigantisch veel voordeel bij heeft als Syrië een shit hole blijft. Wij verdenken boekverkopers of wapenhandelaren. Een van die twee.

Maar alle gekheid op een stokje. Wij gaan ook een boek schrijven. Het boek gaat heten; Trump is een eikel. In dat boek onthullen we verhalen zoals: Trump heeft voor 25 procent het Downsyndroom, Trump bestaat voor 25 procent uit een computerprogramma dat bestuurd wordt door Poetin, Trump bestaat voor 25 procent uit kernenergie en Trump bestaat voor 25 procent uit melk. Dan doen wij er nog wat citaten van Melanie bij, bijvoorbeeld; ‘ Trump eet scheerschuim’, ‘Trump drinkt alleen motorolie’ en ‘Trump kijkt altijd naar Nieuwsuur’ en dan staan wij zeker in de Top 10 van de boekenverkoop van Bruna.

Reserveer het boek alvast hier!

 

 

 

een reactie

  1. […] en vraagt over het zeker is dat er bewijs is en Charles Groenhuijsen is direct begonnen met zijn nieuwe boek ‘Er was geen bewijs maar toch 4 jaar Trump’ en daarna schrijft hij deel 2 ‘Er was […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s