De Partijslet van D66

viagra-70398__480Nog geen uur na het interview met het nieuwe kijkcijferkanon Twan Huys barst het mediacircus rond Anne Lok los. Anne is een slet en een alleenstaande moeder die zich omhoog heeft geneukt. Het verhaal in het meest betrouwbare roddelblad van ons land is wel degelijk zo gegaan als in het blad wordt beschreven. Evert Santegoeds doet er in de ochtendshow bij Edwin Evers nog even een schepje bovenop. Hij meent dat Anne voor de fotograaf geposeerd heeft. Anne heeft een interview afgegeven. De medewerker van Privé is met haar in gesprek geweest en er zijn bandopnames van.

Of het waar is wat Anne heeft verteld? Jazeker wel, gezien haar reactie op de vraag van Twan of zij Pechtold nog gesproken had nadat het gewraakte artikel was verschenen. Ja, Anne heeft Pechtold gesproken. Pechtold heeft Anne onder druk gezet. Pechtold lijdt aan een ongekend hoog narcistisch syndroom. Alles ligt aan Anne is de insteek. Anne is dom, labiel, onbetrouwbaar. Pechtold voelt zich genaaid door Anne, letterlijk en figuurlijk.

Dat D66 de partij is van de pillen is inmiddels wel algemeen bekend. Wij schrijven ons vast in voor het volgend D66-feestje. Want dat moeten te gekke feestjes zijn. Want D66 wilt drugs reguleren. En Pechtold is daar de grootste voorstander van. ‘Hij slikt en rookt allerlei rotzooi. Je wil niet weten hoe ik hem soms aantrof’. D66 is voor abortuspil, dus op die feestjes kan je zonder condoom lekker je gang gaan. ‘Hij dwong me zelfs tot abortus. Hij schreeuwde zelfs: ‘Ik maak je helemaal kapot als je de baby laat komen!’

De vraag die overblijft; waarom Pechtold alleen de blauwe pillen slikte, de abortuspil voorschreef en niet de pil van Pia een keer probeerde? Nee hoor, Alexander. Dat je nog maar lang in de Nederlandse politiek mag vertoeven. Wij hebben namelijk dringend inspiratie nodig voor columns en dat geef jij ons elke dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s