Nederlandse Tweeps hunkeren naar een burgeroorlog des doods

dangerous-1282330__480We zitten in de proloog van een burgeroorlog en voor je het weet heb je die uit. Dat beweerde iemand op Twitter. Een anoniempje, dus die tellen helaas niet mee. Maar wel mooi gezegd. Zo’n uitspraak zou een groter bereik verdienen, al wordt Twitter nooit serieus genomen door de msm. Behalve dan als Trump iets tweet of als twee frauderende koters met hun doorgedraaide moeder het land worden uitgezet dan twittert iedereen massaal een zielige #. Dan wordt Twitter wel serieus genomen door de msm. Anders niet. Wie op Twitter zit, ziet wel eens grappige tweets voorbij komen over Boer Zoekt Vrouw en over EEN FUCKING BURGEROORLOG!!! Een burgeroorlog? In Nederland? Maar dat kan helemaal niet want in de jaren 90 was alles nog gezellig hier. Nee joh in Nederland komt geen burgeroorlog. In Zweden wel. In Engeland ook. In België zeker. In Duitsland sowieso. In Frankrijk ook. Maar in Nederland niet. U kunt rustig doorgaan met het kijken naar Boer Zoekt Vrouw. En er dan vrolijk over twitteren #bzv

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s