Deze 8 punten voorkomen een islamitische overheersing van Nederland

netherlands-234030__480Sinds het rapport Regie over migratie: Naar een strategische agenda van Leo Lucassen geen enkel stofje deed opwaaien, voelen wij ons genoodzaakt een wetenschappelijke duit in het migratiezakje te doen. Lucassen beschreef in zijn essay 7 punten die stuk voor stuk er voor zouden moeten zorgen dat de migratie in Nederland soepel verloopt. Het rapport kwam niet veel verder dan het voorstel om arme Somaliërs in te passen in ons zorg- en subsidiestelsel (u betaalt) en dat de media vriendelijke termen moet gaan gebruiken in hun berichtgevingen. Termen als knuffelkansenparel en troetelvluchteling. Want als we het beestje bij zijn naam noemen, straalt dat negatief af op de machetetutsi’s die op een zolderkamertje in Den Haag compleet doordraaien. Prima ideeën van Don Leo hoor, maar het moet toch echt anders.

Dit zijn de 8 punten die helpen om van dit land weer een krachtige natie te maken. Een natie waar uw kinderen en kleinkinderen gelukkig oud kunnen worden zonder dat ze constant moeten opletten of hun eten halal is of dat ze elke dag vijf keer richting een denkbeeldig schepsel moeten knielen.

 1. Grenscontrole invoeren

Dat betekent niet dat de grenzen potdicht zitten. Dat we nooit meer in en uit een land kunnen. Het betekent dat er als vanouds weer controle aan de grens is. Net als vroeger, weet u nog? Werkte gewoon goed. Dat ging zo; laat uw paspoort zien. Heb ik niet. Dan kunt u het land niet in. Zie je? Zo makkelijk gaat dat. Grenscontrole invoeren betekent wel dat er zo af en toe een rij ontstaat en dat kan betekenen dat de complete handel instort. Als dat het tegenargument is terwijl er allerlei doorgedraaide IS-apothekers de grens passeren dan heb je de prioriteiten niet echt op een rijtje. Tot en met de jaren 90 waren er overal grenzen en Europa stond in bloei. Grenzen houden handel niet tegen, grenzen houden doorgedraaide immigranten tegen.

2. Strengere eisen aan dubbele nationaliteit

Praktijken waar bootvluchtelingen en krakende illegalen een paspoort in de schoot geworpen krijgen moeten direct stoppen. Nationaliteit is een complex begrip en om er voor te waken dat over 50 jaar een kleine 76 zetels zijn uitgedeeld aan de vrolijk lachende zwaaiende dubbelenationaliteitturken van DENK, moeten er duidelijke en rechtvaardige regels worden ingevoerd.

Iemand die hier 10 jaar woont en werkt, de taal spreekt (officieel examen heeft afgelegd) en geen strafblad heeft of krijgt, kan de Nederlandse nationaliteit verdienen. Zo krijgt hij stemrecht. Hij of zij moet dan zijn oorspronkelijke nationaliteit opgeven. Dat hoeft natuurlijk niet, dan blijft hij of zij een buitenlander zonder stemrecht in Nederland.

Mensen die hier worden geboren krijgen een Nederlandste nationaliteit. Vanzelfsprekend. Een dubbele is dan niet meer mogelijk. Is de moeder Belg en vader Togonees en de persoon wordt geboren in Deventer dan is die persoon een Nederlander. Wil hij of zij later nog een paspoort uit Togo, dan moet diegene naar Togo verhuizen en zich daar schikken naar de regels die er voor zorgen dat diegene een paspoort uit Togo krijgt.

De moeder is Pools, de vader Algerijn en de persoon zelf is geboren in België en woont in Nederland. Hoe complex is dat? Dan is die persoon volgens de regels een Belg. Daar geldt voor; woont en werkt hij of zij 10 jaar in Nederland dan kan diegene de Nederlandse nationaliteit verdienen. Hij of zij moet dan de dubbele en/of driedubbele nationaliteit opgeven. Zo niet, dan blijft hij of zij een Algerijnse Poolse Belg in Nederland zonder stemrecht.

Mensen met een dubbele nationaliteit mogen geen politiek bedrijven in Nederland en mogen niet stemmen. Het is wel toegestaan om een dubbele nationaliteit te hebben, maar daar zitten restricties aan. Het heeft in Nederland dus voordelen om Nederlander te zijn.

Dit zou al een hoop schelen. Er is natuurlijk een grijs gebied. Stel dat jouw Spaanse oma met twee paspoorten (een Spaanse en Nederlandse) 45 jaar in Nederland woont, geen strafblad heeft, perfect Nederlands beheerst en haar bijdrage ruimschoots heeft geleverd. Wat dan? Dat is een interessant vraagstuk. Moeten we uitzonderingen gaan maken? Spanje wel, Turkije niet? Dat zal hoogstwaarschijnlijk niet mogen van een of ander VN-gelijkemensenverdrag voor de gelijke mensenrechten van de gelijke VN-mens. Dan is er nog een oplossing mogelijk, al deze maatregelen worden niet met terugwerkende kracht ingevoerd, maar per 18 september 2018.  Dat is vrij snel, dat is NU Dat betekent dat jouw oma twee paspoorten mag blijven houden. Dat betekent  automatisch dat de overneemturken van DENK hun dubbele paspoorten mogen houden. Het is even niet anders. Foutje uit het verleden waar dit land mee heeft te dealen. Het is dan wel noodzaak dat de regels voor het afpakken van de Nederlandse nationaliteit versoepeld moeten worden. Zodra zij een strafblad krijgen, kan de Nederlandse nationaliteit afgepakt worden. Eventjes geduld nog.

PS: neem deze Nederlanders die een ober in Tsjechië halfdood hebben geslagen direct hun Nederlandse nationaliteit af

3. Verbied kleding die het gezicht en/of hoofd bedekken bij overheidsinstellingen; bijvoorbeeld gemeentehuizen, scholen, politie.

Direct een boerkaverbod invoeren Nederland

Geen hoofddoekjes bij de politie. Een uniform heet niet voor niets een uniform

Geen hoofddoekjes op basis- en middelbare scholen

Natuurlijk mogen vrouwen hoofddoekjes dragen; als ze ouder dan 18 jaar zijn. Gewoon lekker op zolder of in hun eigen tuin. Geloven is privé.

4. Zet illegalen direct uit, neem alleen vluchtelingen uit oorlogslanden op als opvang in de regio niet mogelijk is. Migranten uit veilige landen de komende 20 jaar niet meer opnemen

Oorlogsvluchtelingen opvangen als opvang in de regio niet mogelijk is

Economische vluchtelingen (dus immigranten) weigeren

Als de oorlog voorbij is, harde eis stellen. Terug naar land van herkomst of onder strikte voorwaarde de Nederlandse nationaliteit verdienen

5. Geef alleen uitkeringen als de Nederlandse taal machtig is en er is voldaan aan de sollicitatieplicht

Als je de instroom van mensen controleert, is de toestroom beheersbaar. Als je alleen oorlogsvluchtelingen opneemt dan is er een kans dat die mensen hier willen blijven. En dat is prima. Geef ze een onkostenvergoeding zodat ze rond kunnen komen, tonen ze aan dat ze hier willen integreren geef je ze een volwaardige uitkering. Willen ze weer naar land van herkomst als de oorlog voorbij is; prima. Simpel als wat. Voor arbeidsmigratie (lees Polen) is het noodzaak direct de frauduleuze uitkeringsgeldkraan dicht te draaien. Als ze hier niet meer willen werken dan gaan ze maar lekker in Polen werken. Zo komen er weer woningen en banen vrij. En als tomatenplukwerkgevers niemand kunnen vinden om te werken dan zullen ze beter moeten gaan betalen. Misschien is het een idee dat ze bijvoorbeeld meer gaan betalen dan uitkeringsinstanties doen. Zo komen de luie Nederlanders misschien een keertje van die bank af. Of de uitkeringen verlagen. Het is maar een idee.

6. Stop ontwikkelingshulp en steek dat geld in onderwijs, defensie en zorg

Dat China nou miljarden in Afrikaanse landen pompt moeten zij weten. Als zij toch miljarden in het continent pompen, betekent dat eigenlijk dat Afrikaanse landen wel geld hebben. Dat die landen wel eten hebben. Zelfs Bono geeft al 30 jaar al zijn geld aan Afrika. Dan is er helemaal geld genoeg daar. Stop ontwikkelingshulp per direct. Van geld krijgen, wordt men lui en niemand zit op Live Aid III te wachten. Investeer geld dat vrij komt in het Nederlandse leger, onderwijs en zorgsysteem. Ga mensen selecteren op kwaliteit in plaats van diversiteit. Zo voorkom je dat de gehele Nederlandse politie Turks wordt. Zo’n gelijke afspiegeling van de maatschappij lijkt heel nobel hoor, al denken ze er in Almelo toch echt anders over. Daar helpen diversiteitsturken die bij de diversiteitspolitie werken Turkse boevenbendes, maar dat had niemand verder voorspeld.

7. Journalisten moeten weer onafhankelijke waakhonden zijn

Als je als journalist op de mediaredactie betaald wordt om een positief stukje over een nieuwe cd van U2 te schrijven of als je een flesje wijn krijgt als je vijf sterren geeft aan de nieuwe theatershow van Claudia de Breij, dan snappen wij dat heus wel. Veel kwalijker is dat iemand – wie zou dat zijn – journalisten betaalt om primetime eenzijdig nieuws te berichten. Elke dag, op elke zender, 25 jaar lang, een groot EU-diversiteitsfeest op de tv en radio. Eelco Bosch van Zakkengraai en Twan GeldnaarHuys zijn alles, behalve onafhankelijk. Dionne Stax kan het niet alleen, daarom moet journalistiek weer vrij gemaakt worden afhankelijke factoren zoals de EU en de VN. Alleen daarom al is Nexit een goed idee.

8. Moskeeën controleren op hun inkomsten. Kunnen ze geen volledig beeld geven, dan geen moskee. Als ze heulen met jihadisten, sluiten!

Is het een moskee waar ze lekker van hun eigen geld baklava eten en vijf keer per dag naar een denkbeeldig figuur knielen zonder dat de buitenwereld er last van heeft en zonder dat die baklava wordt opgedrongen, dan mag er heus wel ergens in Nederland een moskee komen te staan, maar stop de explosieve wildgroei! En verder alles wat Mateo Salvini hier zegt.

Als we al deze zaken direct invoeren, dan wordt Nederland weer als 1997. Dan wordt Nederland weer Elfstedentocht met worst. Dan wordt Nederland weer 1988 met iedereen een pruik van Gullit op. Dan wordt Nederland weer 1979 waar caravans achteruit racen. Dan wordt Nederland weer 1963 waar blote borsten over straat marcheren. Dan wordt Nederland weer 1955, waar ferme kerels arbeid leveren. Het gaat u goed, vrij Nederland.

 

Advertentie

4 reacties

 1. Best goed verhaal, maar als we onze cultuur weer leidend willen maken, zullen er toch wel hardere maatregelen nodig zijn.
  Als deze maatregelen in strijd zijn met internationale verdragen, moeten deze verdragen worden opgezegd.
  Het is absurd dat een land voor eeuwig is gebonden aan een verdrag dat ooit ergens in een achterkamertje is getekend.

  Iedereen die de afgelopen 5-10 jaar is binnengekomen, moet absoluut weer naar huis.
  Iedereen die voor die tijd is binnengekomen kan gaan als blijkt dat de loyaliteit elders ligt.
  Op deze wijze blijven alleen goed geïntegreerde buitenlanders over.
  Deze mensen kunnen middels financiële maatregelen gestimuleerd worden om te verkassen.

  Op deze wijze kan een groot deel van de schade van de afgelopen decennia worden hersteld.

  Ondertussen moeten we uitzoeken hoe we in deze situatie zijn gekomen.
  Wie zijn de grondleggers van ‘Nederland is een immigratieland?’
  Wie zitten er achter alle immigratiepolitiek van de westerse landen?
  De burgers hebben er nooit om gevraagd of zelf maar over kunnen stemmen.

  Het is uitvoering van het joodse Coudenhove-Kalergi plan.
  Het is uitvoering van de joodse Frankfurter Schule.
  De Immigration Act 1965 in de VS is een joods plan.

  We zullen de schuldigen moeten opsporen en berechten, tezamen met al hun politieke helpers.
  We zullen de scholen moeten opschonen van alle indoctrinatie inzake diversiteit en andere vormen van degeneratie. Net zoals bij rechtbanken en media.
  Het gezond verstand moet weer zegevieren.

 2. […] 4. Deze 8 punten voorkomen een islamitische overheersing van Nederland […]

 3. WAUW hoe simpel kan het zijn!! ik hoop dat dit word opgepakt door een volksvertegenwoordiger en dit hoe dan ook doorgedrukt word en we weer terug gaan naar een betere veiligere samenleving!!

 4. goed voorstel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s