Stefan Löfven eindelijk öpgepleürd

flag-3632235__480Dag meneertje Deuggroentje. U bent gewipt. Bedankt voor onbewezen diensten. Zweden is een puinhoop en dat is natuurlijk niet alleen uw schuld. Alle sociaaldemocratische en EU-centrummoderatische voorgangers van Stefan Geenlöf hebben Zweden naar de kloten geholpen. Niemand die het in ons land heeft gemerkt, want Nederlanders liggen sowieso in comateuze toestand op de bank en de islam heeft een stille oorlog gevoerd onder de vleugels van de EU. Nederlanders die niet Twitteren schrokken alleen wakker toen Trump ineens iets over Zweden zei en Jinek en DWDD keihard moesten lachen om de stomme Trump. Haha. Superdom van die president. Ondertussen is er niks aan de hand in Zweden en zijn de Sverigedemokraterna de derde partij van Zweden geworden. En natuurlijk wordt de SD in de msm afgeschilderd als nazi’s. Arm Zweden, gaan gewoon anno 2018 kapot aan nazi’s. Uit het niets. De premier is ook al weggestemd en de bruinhemden zullen weldra door de Pippi Langkousstraat marcheren. Wij zijn benieuwd van de Zweedse Ali B’s daar allemaal van vinden. Rechts is aan zet in Zweden en dat wordt sinds 1876 wel eens tijd.

Succes Zweden; het gaat u goed.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s