Zwarte Pieten zijn de nieuwe joden

france-752123__480Zwarten Pieten zijn de nieuwe joden. Ziet u binnenkort een Zwarte Piet lopen, dan moet je even een tip geven aan ene Jelle. Jelle is van dezelfde club als mevrouw Simons; het welbekende Amsterdamse Bij1. U geeft aan waar u de Zwarte Piet ziet lopen en dan gaat Snelle Jelle opzoek naar allemaal mensen in zijn contactgegevens die Zwarte Piet ook stom vinden. Daarna stuurt Jelle al die mensen naar de illegale Zwarte Piet toe om actie te ondernemen. Wat voor actie wordt in het midden gelaten, maar wij zetten Bij1 gelijk aan de actiegroep De Grauwe Eeuw. Wij kunnen ons niet geheel aan de gedachten onttrekken dat die actie van Jelle een groot kinderfeest gaat worden. Er stond al een prijs op het hoofd van Sinterklaas en nu dus ook op het hoofd van Zwarte Piet. Maar laten we ons in godsnaam zorgen maken om al die extreemrechtse nazi’s die dit land rijk zijn, want zoals altijd komt de kogel van rechts. De boodschap is duidelijk; help Jelle aan Zwarte Pieten! Als u een Zwarte Piet ziet lopen zijn er twee mogelijkheden; geef hem aan bij Jelle (misschien krijg je nog wat knaken) of verstop hem thuis achter de boekenkast.

“Maakt jouw lokale intocht nog wel gebruik van zwarte Piet? Neem dan contact op met jelle@bij1.org , hij kan je helpen BIJ1ers bij jou in de buurt te vinden om samen in actie te komen!” 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s