RTL Late naait Jenny Douwes

black-21166__480Al na twee uitzendingen hadden wij het gezien; het gaat niks worden met Twan op de late avond. Onze voorspelling is uitgekomen. Twan is geen concurrent voor Jinek (die is net zo links, maar knap), niet voor Pauw (die is rustig en vraagt soms iets) en al helemaal niet voor Netflix. Het duurt wel verdomd lang voordat RTL dat zelf ook gaat zien. Dat het kijkbuisvolk graag Beau op de plaats van Humberto had gezien wil maar niet doordringen bij de hersenloze types die aan het roer van RTLSOROS 4 staan.

Inmiddels wordt bij RTLLN alles uit de kast gehaald om de kijkcijfers op te krikken. Met als allergrootste dieptepunt de uitzending van 12 oktober 2018. Eigenlijk was de uitzending met Stormy Daniels het dieptepunt van RTLLN, maar die uitzending is dus ruimschoots in triestheid ingehaald door de show van gisterenavond. Probeerde Stormy de kijkcijfers voor Twan nog wat op te fluffen, gisteren was het Twan de Kritische Doorvraagman zelf die fluffend aan de tafel zat.

Twan Flufhuys vindt dat zijn tafel van iedereen is. Dus tegen alle afspraken in werd Zwarte Piet-hater Jerry Afriyie ineens aan tafel gezet. Gniffelend en fluffend zat Twan aan tafel. Hij hoopte dat Jenny Douwes zou opstappen, maar dat gebeurde niet. Inmiddels is heel Nederland in rep en roer, behalve Peter Air de Vries. Wat had die man graag aan tafel willen zitten om lekker te kunnen deugen voor 1500 euro. Gepikeerd twittert Peter Air over de kwestie. De hele wereld draait immers om Peter maar de hele wereld keert zich inmiddels tegen Peter. De RTL Deugmaffia staat op instorten. RTL en Twan hebben het dieptepunt bereikt. Dat blijkt vandaag uit de reacties op het openbare twitterriool.

Als klap op de vuurpijl gooit Jan Dijkgraaf er een evenement tegenaan. Ergens tussen nu en 9 november 2018 kan je jezelf opgeven voor Project T. Zo kom je aan tafel te zitten bij Twan de Flufman. De tafel van Twan is immers van iedereen. Opruiing? Welnee, Jan Dijkgraaf gaat gewoon in op de uitnodiging die Twan gisteravond zelf uitsprak tijdens zijn meest trieste uitzending ooit. De rode knop op de afstandbediening zal door steeds meer Nederlanders ingedrukt gaan worden. Het werd tijd!

 

Advertentie

een reactie

  1. Kan het wel even van tevoren aangekondigd worden dat het die dag is? Want normaliter kijk ik die ellende niet, maar Jan & Co aan tafel, dat wil ik wel zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s