Verklaring van Marrakesh is het grootste volksverraad in de geschiedenis van Europa

eu-flag-2108026__480Niemand weet het. De tv zwijgt. De radio zwijgt. De kranten zwijgen. De politiek zwijgt. DWDD zwijgt. Pauw zwijgt. Nieuwsuur zwijgt. Erik Mouthaan zwijgt. Iedereen is stil. En als iedereen stil is terwijl er op 2 mei 2018 ongeveer 60 Europese en Afrikaanse landen met elkaar gniffelend en handenwrijvend een immigratieverdrag opstellen dan weet je dat het zaakje stinkt. Er zijn wijze heren die menen dat een zogenaamde Europese bevolkingskrimp opgevuld moet worden met de bevolkingsgroei van Afrika en dat Europa afspraken met Afrika moet maken om die massale migratie te stroomlijnen. WAT. EEN. GENIAAL. IDEE. Vandaar dat 10 en 11 december de Verklaring van Marrakesh definitief getekend gaat worden door Europa en Afrika.

Dat betekent dat er wederom een verdrag is. Niet dat die verdragen bindend zijn, maar neemt niet weg dat actiegroepen, rechters, media en politici er al te graag mee schermen. Verdrag dit, verdrag dat, verdrag hier, verdrag daar. Verdragen worden altijd hardnekkig gebruikt als argument. Ik ben voor Zwarte Piet. Ja, maar in het Verdrag Ieder Mens Is Gelijk staat dat Zwarte Piet racisme is. Ik ben voor hout stoken in de tuin. Ja, maar in het Verdrag Onderste La staat dat hout stoken fascistisch is. Ik ben tegen immigratie. Ja, maar in het Verdrag Immigratie staat dat immigratie een recht is. Zo kan je nooit een discussie winnen, want je wordt direct met een of ander kutverdrag om de oren geslagen. En als actiegroepen, media, politici en dergelijke elke dag aan het bazelen zijn over Verdrag X, dan gaat het domgehouden volk geloven in Verdrag X. Wat voor de rest niet bindend is, dat geheel terzijde. Dus immigratie wordt een recht. De landelijke pers is stil op een enkele column (afgeschermd door Blende) van Derk Jan Eppink na dan. Op internet zijn er wat sites en bloggers die er over berichten, zoals OpinieZ maar internet wordt door D66 aangeduid als fake news, dus wat moet je als burger nog geloven? In de Tweede Kamer sputteren SGP, PVV en FVD als enige in de woestijn, helpen doet het allerminst.

Dit verdrag is niet bindend, maar Afrikanen kunnen vanaf december dus naar de rechter stappen als hun bootje wordt tegengehouden. Een D’66-rechter beslist dan met het verdrag wapperend in de hand dat het bootje door moet varen naar Europa. Tot uw dienst. Over 10 a 15 jaar hebben wij in Europa dus miljoenen overschotnegers rondhuppelen in onze parken, stations en achterstandswijken. Dan loopt Leo Lucassen zijn hond uit te laten in het park en vraagt zich dan ineens af: ‘wat doen al die Afrikanen hier?’ Volgens mijn statistieken werken ze toch?’ Europa, gefeliciteerd met het grootste volksverraad dat het continent ooit gekend heeft. Dit niet bindend verdrag zet de fundering van Europa op losse schroeven, slaap gerust verder. Het zal allemaal wel meevallen.

Advertentie

3 reacties

  1. […] was de enige die keiharde oppositie voerde tegen het Verdrag van Marrakesh. We zullen aan hem denken in 2026 als alle grote stations van het land en alle grote parken bezaaid […]

  2. […] 1 Verklaring van Marrakesh is het grootste volksverraad in de geschiedenis van Europa […]

  3. […] Nummer 10 – Verklaring van Marrakesh is het grootste volksverraad in de geschiedenis van Europa […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s