Einde koninkrijk der Nederlanden

Begin deze maand zat ene Remco Jaasma in onze mailbox. Het meeste wat in onze mailbox komt, deleten we ongezien de prullenbak in. Eenmaal in de prullenbak kijkt Supermatthijs of er toch niet nog wat zinnigs in onze mailbox is beland.

De bijdrage van Remco willen wij jullie niet onthouden. Wilt u reageren op Remco, dat kan direct door een e-mail te sturen: (voornaamachternaam)@hotmail.com.

Vooral naar aanleiding van uw bericht dat “de verklaring van Marrakesh het grootste volksverraad in de geschiedenis van Europa is” riep ik de mensen in het land daarom als volgt op:

“We gaan beginnen, om te beginnen met dit tientje voor iedereen, voor een daadwerkelijk monetair evenwicht.

EPN gaat als een bezem door de Nederlandse overheid vegen.

Dankzij een strafaangifte en bevestiging door advocaten, die

of liever namens het gecorrumpeerde justitieministerie dan hun clienten willen optreden

of door dat ministerie tot medewerking aan dat ministerie gedwongen worden.

Steun van tenminste zo’n 20% van de Nederlandse bevolking, de kritische meerderheid, die meehelpt vegen, is nodig.

Leest ook u s.v.p. aandachtig deze briefing, hoe u zelf per direct het Koninkrijk der Nederlanden, die de Nederlandse overheid kaapt, meehelpt ophouden te bestaan? Doet u mee? vroeg ik al aan Thierry Baudet.

Neemt u (ook als FVD liever van de gecorrumpeerde overheidswege gecontroleerde oppositie wil blijven spelen) deel aan de a.s. noodregering van het interimkabinet, EPN’s initiatief?”

Voor de briefing, hoe u zelf het koninkrijk der Nederlanden per direct kan helpen ophouden te bestaan, liefst nog dit jaar, stuur me hiervoor een email terug. Als bijlage bij de oproep kon ik alleen een foto van de briefing toevoegen, omdat deze briefing in pdf-formaat helaas niet via Facebook deelbaar is.

Remco Jaasma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s