Hier een leuke homograp

watercolor-1996538__480Weten we Boris Johnson nog? Die maakte een grap over een boerka. Mocht niet. Iedereen in paniek. Toen maakten wij een paar grappen over nonnen, complete stilte. Dat kan betekenen dat we niet gelezen worden of dat grappen over christenen gewoon bij het leven horen. Een harde grap over Jezus? Moet kunnen. Geen paniek. Een grap over de Paus? Haha. Een grap over Mozes, Maria, Abraham, joden, Petrus? Ga je gang. Moet kunnen. De deugbrigade kijkt de andere kant op of is net even druk bezig met het eten van quinoazaadyoghurttaart.

Nu is er ineens #SorryJohan. Johan Derksen zei in het praatprogramma Veronica Inside dat iedereen lekker zelf moet weten wat hij doet. Elkaar lekker aflebberen als homokoppel, prima toch. Hij vond alleen dat homo’s wat mannelijker met grapjes om mochten gaan en niet gelijk kusjes willen hebben op hun gekrenkte deugteentjes als er een homograpje wordt gemaakt. Enorme paniek. Johan Derksen is ineens een homohatende witte racistische man met snor. Ongekend veel twitterdiva’s zijn op hun homopik getrapt. Vandaar dat wij even een leuke homograp (staat zelfs op een homosite, dus don’t blame us) maken om het ijs te breken. Of om te zuigen. Zijn we nog niet over uit.

Een non staat te wachten aan de kant van de weg op een taxi. Plots stopt er een taxi en de non stapt in. Na een paar minuten rijden, krijgt de non in de gaten dat de taxichauffeur haar aanstaart. De non vraagt: “Wat is er mijn zoon?” De taxichauffeur bloost en zegt: “Het spijt me zuster, dat kan ik u niet vertellen.” De non glimlacht en zegt: “Zeg het maar, ik ben al zolang non dat ik alles al wel gezien en gehoord heb.” “Goed dan”, zegt de taxichauffeur. “Het is al lang een fantasie van mij om me te laten pijpen door een non.” De non kijkt op en zegt: ”Misschien kunnen we wel een regeling treffen. Maar slechts op twee voorwaarden. Je moet single zijn en Katholiek.” De taxichauffeur begint te glimlachen en zegt: “Ik ben single en ik ben Katholiek.” “Goed”, zegt de non. “Rijd dan maar dit zijstraatje in”, waarop de non aan haar werk begint. Wanneer de non klaar is, zegt de taxichauffeur voldaan: “Non, ik heb gezondigd. Ik ben getrouwd en ik ben Jood. Vergeef me.” De non lacht en zegt: “Ik vergeef het je, zoon. Mijn naam is Jef en ik ben op weg naar een verkleedfeestje.”

Hahahaha.

Advertentie

2 reacties

  1. […] Engeltjesoren van D66 op 1 zetten, maar echt niemand kent haar. Vandaar de we haar redder in nood Johan Derksen op 1 hebben gezet. Zonder Johan had Ingrid van Eindhoven nog steeds anoniem in Den Haag […]

  2. […] in de Kamer zou zeggen: ‘ Ja, maar ik heb op Ikwasinharen gelezen dat…’ en dat Rutte dan op zijn beurt zegt: ‘dan heb je verkeerd gelezen Jesse, want wat ik uit het artikel op […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s