Beste mevrouw Van Engelshoven,

beer-820011__480Wij kennen u van … nou, van dat beleid … nee, we kennen u eigenlijk helemaal niet. Maar ineens bent u daar. U wilt in debat met Johan Derksen naar aanleiding van zijn uitspraken in het tv-programma Veronica Inside. De beroepssnor had het over homograppen en dat homo’s karakter moeten tonen en uit de kast moeten komen. Voor alle duidelijkheid; een discussie met Johan wint Johan. Uw argumenten zijn te zwak en als ze enig hout snijden dan luistert hij toch niet. Tevens wilt u dat studenten en studentenverenigingen zich aanpassen aan medestudenten die in een man op een wolk geloven en van dat sprookjesfiguur geen alcohol mogen drinken. U wilt binnen een week best veel waarvan u weet dat het beide niet gaat lukken. Johan wil best even om de tafel als het echt moet maar no way dat de studentenverenigingen zich ook maar iets aantrekken van wat u wilt.

Misschien kunt u uw kostbare tijd beter gaan besteden door even in de debat te gaan met uw coalitiepartner Gert Jan Segers die nog steeds krampachtig tegen het homohuwelijk is. Of met de Paus die van een relatie tussen twee gelijke geslachten ook niks moet hebben. Of zich een beetje meer gaan verdiepen in het pact van Marrakesh dat Rutte ons door de strot wil duwen.

Op het moment dat wij doorkregen dat u lid bent van het vriendenclubje van de Democratieverloochenaars’66 werd alles meteen duidelijk. U bent lid van de partij die de democratie de nek om wil draaien en en passant even uw mening er door wil drukken. Eerlijk, wij kunnen niet wachten tot het maart is. Niet omdat de dagen dan weer gaan lengen, de zomertijd weer op de klok tikt, maar wel omdat jullie dan eindelijk van de kaart worden geveegd door iedereen die van alles wil maar zeker niet hetzelfde als u. Wij proosten alvast op een mooie verkiezingsuitslag; proost!

een reactie

  1. […] Sporters zijn BN’ers. Sommige politici zijn BN’ers, bijvoorbeeld Geert Wilders en Inge van Engelenboven of zo van D66. Dit jaar geen Gordon in onze lijst, want hij had in 2018 geen programma waar hij […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s