Prikkelende schrijvers gezocht

img_0389

Ikwasinharen.nl is op zoek naar nieuw schrijftalent. Bij de redactie zijn we een aantal schrijvers kwijtgeraakt. Reinaert is helaas overleden (God hebben zijn ziel), Jaimy Fox heeft het te druk met werken momenteel en van ome Foxx heeft niemand iets meer vernomen. In 2019 gaan we er weer vol tegenaan, we hebben de lay-out van de site wat opgefrist. Alleen een site vullen met nog maar 4 schrijvers valt niet mee. Kortom, wij kunnen wel wat versterking gebruiken. Heb jij iets met schrijven? Vind je het leuk om zo af en toe column te produceren? En beheers je ook nog de Nederlandse taal nog een beetje, dan zijn we op zoek naar jou!

Ikwasinharen.nl heeft geen politieke kleur, zowel linkse als rechtse meningen zijn op de site te lezen. Als je denkt je extreemrechtse waanideeën hier te moeten spuien, dan verwijzen wij je graag door naar de buren. Maar verder schrijven we eigenlijk over alles wat ons enigszins boeit, van sport tot culinaire hutspot en van cavia’s tot liquidaties. Je bent dus geheel vrij in wat je schrijft, zolang het binnen de huisregels past. We zijn inmiddels in gesprek met ene Jan en van Tommygunner hebben we al een toezegging. De man is alleen wat traag en het kan dus even duren voor z’n eerste stukje verschijnt.

Dus ben jij in staat om een fatsoenlijke column produceren? Kun jij de mensen prikkelen om ze aan het denken te zetten? En het mag ook best een beetje schuren als het nodig is. En het belangrijkste: heb je er lol in om te schrijven? Stuur dan een e-mail naar ikwasinharen@ikwasinharen.nl en wij nemen contact met je op. Het hebben van een internetverbinding is een pré.

Advertentie

een reactie

  1. […] het leuk vinden om te schrijven én ook nog een fatsoenlijk stuk uit hun vingers kunnen krijgen, schroom vooral niet. Je kunt ook even contact zoeken op Twitter met Luiz du la Pelz of IWIH op […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s