JAAROVERZICHT NUTTIGSTE BN’ERS VAN 2018

top-95717__480Wij van IWIH houden van tradities. Vandaar dat wij dit jaar wederom een Top 10 gemaakt hebben van de nuttigste BN’ers van het afgelopen jaar. Want wij houden van BN’ers. In 2016 en 2017 waren er ook al BN’ers. Dus het fenomeen BN’er is niet nieuw. Ook in 2018 waren er BN’ers. BN’ers met een mening. BN’ers met een column. BN’ers met een boek, prijs, tijdschrift, tv-programma of tv-actie. Sporters zijn BN’ers. Sommige politici zijn BN’ers, bijvoorbeeld Geert Wilders en Inge van Engelenboven of zo van D66. Dit jaar geen Gordon in onze lijst, want hij had in 2018 geen programma waar hij niet gaat trouwen terwijl hij een heel jaar zegt dat hij wel gaat trouwen. Geen Rutte meer, want die strenge woorden richting Erdogan zijn natuurlijk niks meer waard als je een jaar later je hoofd in zijn reet propt, maar gelukkig waren er in 2018 nog genoeg nuttige BN’ers over die wel voor de broodnodige nuttigheid zorgden en juist daarom respect verdienen.

10. Max Verstappen

Tja, het wordt gewoon. Een paar races winnen in een seizoen is normaal. Vandaar dat hij dit jaar op 10 staat. Pas als hij wereldkampioen wordt, zal hij op plek 1 komen. Of als hij en zijn vader na publicatie heel de redactie komen verbouwen, dan staat hij ook op 1. Voor nu geldt nog steeds wat wij vorig jaar schreven; geef hem de auto van Hamilton en we zien hem nooit meer terug.

9. Tom Dumoulin

Hij heeft het zelfde euvel als Max Verstappen. Het wordt gewoon. Je kan nog zo snel fietsen en vier keer tweede worden in de Tour, dan gaan mensen alsnog zeiken of je niet gewoon een keer die Tour en Giro kan winnen. Het liefst tegelijk. In 2019 voorspellen wij helemaal geen succes voor Tom, want de route koopt Sky en Tom rijdt niet voor Sky. Maar wij laten ons graag verrassen want geef Tom de fiets van Hamilton en we zien hem nooit meer terug.

8. Simon Tahamata

Wie? Simon Tahamata. Simon voetbalde in 1745 voor Feyenoord en in 1842 voor Ajax. Daarna hebben we nooit meer iets van hem vernomen, behalve ineens dit jaar. Simon vertelde in het hol van de leeuw (Moslim TV op Deugpropagandakanaal 1) dat hij het leuk vond om voor Zwarte Piet te spelen. Hij snapt heel de discussie niet. Natuurlijk was deze uitspraak tegen het zere been van de deuggestapo. Iemand schreef gelijk een boze column in een krant. Stomme Simon, waarom val je uit je rol? We hadden toch afgesproken dat we constant de slachtofferkaart zouden trekken. Vanaf nu vind ik je niet meer lief. Nou, wij wel. Simon Tahamata is een held die vanaf nu in alle rust oud mag worden.

7. Jenny Douwes

Wat een heldin. Zij zat aan de tafel van Twan de Kritische Doorvraagman toen er uit het niets een radicale klaagsnuiter aan tafel werd gezet. Dat waren niet de afspraken meneer het kijkcijferkanon, counterde Jenny live op RTL. Het hele land juichte voor de TV alsof Memphis Depay het winnende doelpunt maakte in de WK-finale. Iedereen wil met haar taakstrafschoffelen. Iedereen wil met haar trouwen. Jenny is een Fries. Jenny is Nederland.

6. Geert Wilders

Eindelijk. In 2016 en 2017 stond hij niet eens in de Top 10. Wij van IWIH kiezen nooit politiek kleur, al zitten we behoorlijk in het midden van links aan de rechterzijde van het liberale socialisme. Eigenlijk zijn we dus kapitalistische marxisten. Het kan ons niks schelen, maar deze uppercut van Wilders tegen Alexander Pechtold was echt subliem. Wilders won met 10-0 en stuurde Meneertje Pechtold met hangende pootjes naar huis, naar zijn fraudepenthouse aan zee.

5. Kiki Bertens

Won hier. Won daar. Kwam in de Top 10 van beste tennissters van de wereld. Won nog meer en heeft zichzelf dit jaar geforehand naar een van de beste sporters die wij ooit hebben gehad. Love Game voor onze Kiki. Vandaar dat ze geheel terecht genomineerd is voor sporter van het jaar van het sportgala sporter van het jaar. Niet? O nee, dat sportgala is meer een schaatsgala. Fuck heel dat NPO-NOC/NSB-gala, Kiki. Jij slaat jezelf in onze Top 10 en dat is veel meer waard dan zo’n kutbeeldje van zo’n schaatser uit 1843.

4. Jan Dijkgraaf

Deze man schrijft columns. Sommige (veel, red) snijden hout, zoals deze over Ingrid van Egelsoven van D66. Deze man is een van de kopstukken van de gelehesjesbeweging van Nederland. Samen met Ebru Umar zingt hij liedjes in de stad Rotterdam. Klinkt allemaal heel kazig en dat is het ook. Het verzet is geen liedje. Het verzet is chaos. Maar Jan doet tenminste wat. De rest van het volk laat zich gedwee murw beuken door de EU-klimaat-VVD’66-partij met het hoofdkantoor in Brussel. Jan heeft het zaadje geplant en nu maar hopen dat het zaadje uitkomt en heel die Brusselkliek zijn laatste liedje zingt. Dan lacht Jan het laatst.

3. Thierry Baudet

Hij was de enige die keiharde oppositie voerde tegen het Verdrag van Marrakesh. We zullen aan hem denken in 2026 als alle grote stations van het land en alle grote parken bezaaid liggen met tentjes- en bosjessomaliërs. Hij stijgt in de peilingen en ook in 2019 zullen we van deze man gaan horen. Of je het nou eens bent of niet, Baudet gaat echt niet meer weg uit de Nederlandse politiek.

2. Beau van Erven Dorens

Van 2009 tot en met 2018 heeft deze man alleen maar slechte programma’s gemaakt zoals de Ik weet ook niet meer wat ik doe Quiz en Ik huil mijzelf in slaapshow. Hij kreeg veel lof toen hij in de zomer Humberto Tan verving bij RTL Late Night. Heel Nederland zei ‘Beau moet RTL Late Night gaan presenteren. Hij doet dat echt heel goed.‘ Natuurlijk luistert RTL 4 naar haar kijkers en besloot om Twan de Kritische Doorvraagman op de plek van Humberto te zetten. Vandaar dat Beau na het winnen van alle sterren en ringen van het hele fucking Televiziergala een dikke middelvinger opstak naar iedereen en zijn moeder. En Beau, dat is geheel terecht.

1 . Johan Derksen

Eigenlijk wilden wij Irene van Engeltjesoren van D66 op 1 zetten, maar echt niemand kent haar. Vandaar de we haar redder in nood Johan Derksen op 1 hebben gezet. Zonder Johan had Ingrid van Eindhoven nog steeds anoniem in Den Haag rondgelopen. Gelukkig zei Johan dingen als homo’s moeten karakter tonen en uit de kast komen en homo’s moeten tegen grapjes kunnen. En dat op tv, foei Johan. Johan is een flapuit die zegt wat hij vindt en vindt wat hij denkt. Dat doen maar weinig mensen op de Nederlandse tv en daarom schieten al die deug-bn’ers met allerlei zakelijke belangen in elkaars reet in de stress als Johan wat zegt en dat is hilarisch om te zien. Vandaar dat Johan de nuttigste BN’er is van 2018. Leve het vrije woord. Leve Johan.

 

4 reacties

  1. […] houden van tradities, kijk maar; 2016, 2017 en 2018. In het jaar dat de overheid ons als een extreemnationalistische weblog bestempelde, gaan wij vanaf […]

  2. […] van Dijk (winnaar 2019) is geblesseerd en een spreekbuik voor BLM geworden, Johan Derksen (winnaar 2018) staat er dit jaar weer in, maar zwalkt politiek net zo stuurloos als een Titanic op open zee, Max […]

  3. […] De grote vraag is dus: wie wint editie 2021 en volgt Halina Reijn 2016, Thierry Baudet 2017, Johan Derksen 2018, Virgil van Dijk 2019 en Fidan Ekiz 2020 op? Welke bekende Nederlanders waren dit jaar nog van […]

  4. […] van nuttige BN’ers. Al deze BN’ers mochten al een keer met de eer strijken; 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 en […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s