TOP 10 POPULAIRSTE COLUMNS VAN 2018

top-95717__480Dit jaar was de redactievloer van IWIH de meeste dagen leeg. Iedereen had toevalligerwijs tegelijk zijn vakantiedagen opgenomen. Ook werden wij geshadowband op Twitter en moesten we van een boze man in pak een niet nader te benoemen verhaal verwijderen anders kregen we duizenden euro’s boeten per letter of zo. Welk verhaal dat was, weten we niet meer. Maar we hadden wel gelijk, dat dan weer wel. Tevens is elke schrijver die in 2017 overbleef, in 2018 boos weggelopen. Vandaar dat er dit jaar maar 11 columns zijn verschenen, dus gelukkig kunnen we 2018 afsluiten met onze traditionele Top 10 van meest gelezen columns. We hadden columns over Pechtold. Over heel de familie Pechtold. Over nonnen. Over een rennende IWIH. Hij heeft gewoon een heel jaar gerend in plaats van geschreven. Over dalende misdaadcijfers en columns over een rennende IWIH. Of wij in 2019 bestaansrecht hebben? Absoluut niet. Maar we zullen doorgaan in een sprakeloze nacht. We zullen doorgaan tot we samen zijn.

1 Verklaring van Marrakesh is het grootste volksverraad in de geschiedenis van Europa

De EU is een speeltje van de elite en dat speeltje doet pijn in de anus maar het bonnetje is kwijt dus voorlopig zitten de burgers van Europa met een pijnlijke aars op de blaren. Dat de EU en alle Afrikaanse landen en woestijnvolken een Verklaring hebben getekend waar in staat dat al die landen immigratie onderling gaan regelen, is een voetnootje in de geschiedenis van de mensheid. Er is verder niks aan de hand natuurlijk. De pers zal dit EU-beleid kritisch volgen, o nee wacht. In de Verklaring staat dat de pers een beetje positief over dit samenwerkingsplan tussen de EU en zandkasteelparadijzen moet schrijven anders krijgen ze geen geld meer. Dus. Gewoon. Doorlopen. Allemaal. Hier. Is. Niks. Te. Zien.

2. De 06-gate van trol Ewout Klei is gezogen uit zijn Jalta-duim

Ewout Klei probeert een beetje mee te liften op de populariteit van Wierd Duk. Ewout stalkt Duk en hoopt dat Wierd hem retweet. Zo krijgt Klei meer volgers op Twitter. En Klei is niet vies van een beetje drama en divagedrag. Vroeger op de mavo noemden wij zo iemand een dramaqueen of gewoon een zeikhomo. Geen idee of Klei homo is trouwens, maar zijn gedrag is in ieder geval te vergelijken met een valse nicht. Een of ander vaag verhaal verzinnen en dan afwachten of de grote Duk bijt. JAAA! De Duk bijt. Eindelijk kan ik een column schrijven en flink tekeer gaan tegen Dukkemans. Nou Ewout ‘vanwege de hitte gisteren vergat ik mijn DM te verwijderen’ Klei, je bent een halve zool. Hier heb je weer wat minutes of fame, geniet er van.

3. Het onderbuikgevoel van Chris Klomp

Van Ewout Klei naar Chris Klomp is een kleine stap. Een stap die Leo Lucassen dan weer retweet. Klomp is een onafhankelijk journalist van het AD en Klomp staat met zijn beide poten diep in de Nederlandse klei. Zijn voelsprieten komen in elke hoek van de samenleving. Vandaar dat Klomp altijd verbaasd is als Duk in De Telegraaf ineens allerlei boze, bezorgde, blanke burgers met of zonder geel hesje interviewt. Waar haalt Duk toch al die burgers vandaan, vraagt Klomp zich altijd af. Chris ziet nooit bezorgde burgers. Bij Chris is het gras altijd groen en iemand die naar zijn grasveldje wijst is een nazi.

4. Deze 8 punten voorkomen een islamitische overheersing van Nederland

In 1985 kreeg Janmaat te horen; het zal wel meevallen fascist. In 1999 kreeg Fortuyn te horen; het zal wel meevallen fascist. In 2004 kreeg Van Gogh te horen; het zal wel meevallen fascist. In 2012 kreeg Wilders te horen; het zal wel meevallen fascist. In 2018 kreeg Baudet te horen; het zal wel meevallen fascist. Maar het valt niet mee. Dit land is verkocht aan de EU. Dit land is kapot. Deze 8 punten moeten direct worden ingevoerd, anders zijn we in 2025 te laat. Anders horen we in dat jaar; het valt niet mee.

5. Nederland slaapwandelt richting een burgeroorlog

Oorlog? In Nederland? Nee joh, wij zijn veel te slap voor een oorlog. We staan liedjes te zingen op een brug en schuiven om 17.30 weer aan bij moeder de vrouw voor de gehaktbal. We kijken het journaal. Trump dit. Trump dat. Poetin Boe. Poetin Bah. Klimaat hier. Klimaat daar. Milieu hier. Milieu daar. EU super. EU fantastisch. Gele hesjes zijn nazi’s. Wat zeik je nou. U moet werken, eten slapen. Werken, eten, slapen. Werken, eten, slapen, dood zijn. Op uw grafsteen staat; hier rust nog steeds een keurig mens.

6. Nederland koopt massaal dennenappels voor 5 euro in een gigaplasticdoos!!

Voor een weblog dat op sterven na dood is, hebben we toch maar mooi landelijk nieuws gehaald. Overal (tv, radio, krant, red) ging het over de dennenappels die IWIH stiekem kocht in de Intratuin. (want hij heeft heus wel twee dennenappels op de schouw staan). Vijf euro voor twee dennenappels die gratis van een boom vallen in een grote plastic doos. Al die plastic dozen zitten nu in een zeehondenpuppy die tijdens het lezen van dit verhaal stikt en sterft en aanspoelt en allemaal deugmongolen van GroenLinks weer er bij staan te huilen alsof het hun eigen zeehond is. Intratuin = zeehondenmoord!

7. Het negeren van de ondergang van Nederland is overlevingstactiek

Kijk nou een naar de positieve dingen in het land. Bijvoorbeeld dat we een mooi zomer hebben gehad en dat we lekker in de tuin konden zitten. Lekkere bak koffie erbij. Heerlijk. Of kijk eens even naar deze grafiek. We zijn gewoon een rijk land volgens deze staafdiagram. Weet je wat ook positief is? Op ons werk hebben we een nieuw koffiezetapparaat. En ik heb een nieuwe bureaustoel. Super positief allemaal. En Ajax heeft gewonnen en de zon schijnt. Nee, kijk nou eens positief naar het leven. Het gaat heel goed in Nederland. Iedereen leeft lekker door elkaar heen en zo en de Turkse buurman zwaait gewoon naar mij en lacht daar ook nog eens bij en dat is het bewijs dat hij ons keihard in onze muil uitlacht hoe naïef we zijn het hartstikke goed gaat in dit land.

8. Hallo DENK, wat fijn dat je er bent

Toch knap dat die ex-pvda’ers zo succesvol zijn geworden. Ze staan inmiddels op 7 zetels en raad maar hoeveel dat er zijn in 2030. Maar zoals bepaalde mensen in 1983 en 1997 zeiden; ‘zo’n vaart zal het niet lopen, het zal wel meevallen, wees nou eens positief, ga eens thee drinken met ze, ze passen zich heus wel aan,’ horen we anno 2018 nog steeds uit bepaalde hoek ‘zo’n vaart zal het niet lopen.’ Weet je Nederland, krijg lekker de tyfus. Tabee.

9. Het Malieveld blijft leeg

De Nederlander wordt in dit artikel ontleed. Het DNA van de Nederlander herbergt een gen dat ook wel genoemd wordt; wegkijkgen. We negeerden in 1572 de Spanjolen (zal toch allemaal wel meevallen), We negeerden in 1672 en 1801 de Fransen (die komen zich hier ontplooien), de Duitsers kregen in 1939 een warm welkom (is gewoon cultuurverrijking) en anno nu wordt Nederland langzaamaan een moslimrepubliek (nou en de Turkse buurman zwaait altijd naar ons). Er zijn wel wat gele hesjes, maar die staan te zingen op een brug. Het zet geen zoden aan de dijk; een dijk die op breken staat.

10. Peter R-dogan de Vries

De zoon van Peter is advocaat van DENK. Vandaar dat Peter geen kritiek meer heeft op Erdogan. Peter vindt Turken prima mensen om zaken mee te doen. Peter lust graag kebab. Peter gaat graag op vakantie naar Marmaris. Peter heeft eurotekens in zijn oogkassen zitten en het maakt hem helemaal niks meer uit wie hem betaalt, als hij maar betaalt krijgt.

 

 

 

5 reacties

  1. […] af gaat vragen, waar al die knopjes voor dienen, wenst IWIH jullie toch een fantastisch 2019! Zoals Luiz de la Pelz eergisteren al schreef, heeft IWIH het afgelopen jaar niet veel meer dan […]

  2. […] we weer, want wij houden van traditie. Kijk maar; 2016, 2017, 2018. Het was ons het jaartje wel. In het jaar dat de overheid ons hyperpartisan noemde in hun rapport […]

  3. […] Maar goed, in 2020 vond u onze website massaal. Massaal. U houdt namelijk van traditie; in 2019, 2018, 2017 en 2016 was er ook al een Top 10 omdat jullie nu eenmaal van lijstjes […]

  4. […] dan nog succesvollere artikelen? Blijkbaar. In 2016 hadden we ook al een Top 10, en ook in 2017, in 2018, in 2019 en in 2020. Traditie, en we houden nou eenmaal van tradities. In 2022 gaan we alles op […]

  5. […] zijn. Wij houden van lijstjes want deze Top 10 doen we ook al sinds 2016. Met succes, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021 zijn hier te lezen en u houdt nou eenmaal van tradities. Dus binnenkort starten […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s