IWIH rent 2019 in

Ondanks dat 2019 waarschijnlijk nog veel kutter gaat worden dan 2018, een bomaanslag hier, een gewapende overal daar, een bezoek van Trump aan Mexico, een forse klimabatverandering en Poetin die zich af gaat vragen, waar al die knopjes voor dienen, wenst IWIH jullie toch een fantastisch 2019! Zoals Luiz de la Pelz eergisteren al schreef, heeft IWIH het afgelopen jaar niet veel meer dan gerend.

Ook dit jaar gaat IWIH zijn hart weer op de proef stellen en gaat hij proberen, dan wel de 21 kilometer te kunnen lopen, dan wel door een aantrekkelijke zuster op een ziekenhuisbed te worden verzorgd. Aangezien er ‘enkele’ lezers zijn die de loopavonturen van IWIH middels deze blog volgen, zal hij proberen jullie op de hoogte te houden.

Gisteren is IWIH met 2,0 km begonnen en ook vanmorgen heeft hij 2,0 km gelopen. De weg naar de koelkast is bijna nog langer, maar het begin is er. Komende week moet IWIH nog een keer 3,0 km lopen. Verder is IWIH te zwaar, veel te zwaar, gewoon vies vet eigenlijk. IWIH zou zo’n 25 kg moeten afhalen. Als jullie nou een beetje pushen en IWIH vorderingen blijft posten, dan biedt dat misschien wel een stok achter de deur. Jullie hebben iets om hem uit te lachen en IWIH gaat kapot van schaamte, waardoor hij misschien wat harder z’n best gaat doen.

En vinden jullie dit gezever over het hardlopen helemaal niets, dan lazer je maar gewoon een eind op naar een rechts-extremistische site, die wekelijks het recept van haute cuisine cupcakes brengt.

een reactie

  1. […] Hoe kom je ergens binnen als je al sinds 1 januari 2019 je smoel niet meer hebt laten zien? Allereerst is IWIH onze topschrijver Luiz du la Pelz ontzettend […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s