Geert Wilders imponeert met intieme citaten over Nederland

netherlands-1758841__480Wat het AD kan, kunnen wij ook. Wij hebben vijf tweets uitgezocht die positief over Wilders waren en maken daar dan met een positieve kop een heel positief artikel van wat dan heel positief gelezen wordt door alleen maar positieve mensen en waar de hoofdredacteur Hans ‘blokkeerjournalist’ Nijenhuis dan weer lekker positief over kan twitteren. Om vervolgens heel positief aan te zien dat May compleet wordt weggestemd, maar het liedje van Claudia de Breij was best positief en mooi want dat stond op Twitter.

Geert Wilders was te gast bij de talkshow van Robert Jensen en imponeerde. Menig twitteraar zat ademloos te kijken en prees de manier waarop Wilders gevoelig over de stand van het land sprak. Hij raakte bij menig twitteraar een nationalistische snaar. Twitter was in extase. Hij stak zijn liefde voor Nederland niet onder stoelen en banken. Hij wilde bijna een liedje gaan zingen. Geert Wilders was net zo positief over Nederland dan Claudia de Breij over Engeland. Nou, dan moet het wel heel positief zijn en dat was het. Geert Wilders was persoonlijk en direct en daar werd hij op Twitter voor geprezen. En omdat vijf tweets op Twitter tegenwoordig een journalistieke graadmeter zijn, komen hier de positieve tweets over Geert Wilders die aantonen dat Geert Wilders imponeerde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s