Pool imponeert op internet

anarchy-152588__480Sinds het heugelijke feit dat kwijlen op een piano imponeren heet, zijn veel nieuwsfeiten imponerende schouwspellen geworden. Toevallig in Waalwijk liet een Pool zijn vechtkunsten zien aan drie agenten. En hij imponeerde. De baas van de straat. De agenten waren onder de indruk. Als u zich afvraagt waarom agenten tegenwoordig niet meer schieten dan stelt u zich de vraag terecht af. De politie schiet alleen nog maar in films. In Nederland mogen agenten niet meer schieten. Ze mogen alleen praten en aan de iftar deelnemen. Alles om aardig over te komen. En zo te zien lukt dat prima. Nederland o Nederland, sterkte. U zult het nodig hebben.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s