Jensen imponeert tijdens intiem interview met Peter R de Vries

people-3281583__480Je kan veel zeggen van Jensen, maar hij heeft een talkshow waar in twee afleveringen meer reuring is ontstaan dan in vier hele seizoenen DWDD. Tijdens Jensen eet de kijker popcorn. Altijd wat te beleven, want Jensen heeft een entertainmentshow waar zijn gasten mogen zeggen wat ze willen. De ene week zit Wilders op zijn bank, de andere week SP-leider Marijnissen. En als de gast lacht, schreeuwt of klapt, dan lacht, schreeuwt of klapt Robert gewoon mee. Maakt niet uit. Jensen is entertainment en zijn show heeft niks met journalistiek te maken. Laat de journalistiek maar aan Jinek over. Jinek lacht, schreeuwt en klapt namelijk nooit mee met haar gasten.

Peter R de Vries (die geheel onafhankelijk misdaad verslaat) zat deze week op de studiobank en hij dacht meteen te kunnen scoren met het feit dat Jensen zo amicaal met Wilders was. ‘Dat heeft niks met journalistiek te maken,’ kopte Peter. ‘Wat een compliment. Dat ben ik ook niet,’ counterde Jensen. En toen moest de entertainment nog beginnen. Enfin, na een hoop gekibbel, won Jensen. En dat bepalen wij door de befaamde AD-tactiek toe te passen. We pikken 5 willekeurige tweets en plempen die gewoon onder dit artikel. De rest boeit dan niet meer.

een reactie

  1. […] is waar eindelijk iets anders beweerd wordt dan op NPO 1, 2, 3 en RTL 4. Zoals wij eerder schreven imponeert Jensen en toen gisterenavond Arnold Karskens op de bank zat concludeerde Twitter maar één ding; […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s