Trump imponeert met zijn SOTU

flag-2141861__480Journalistiek anno 2019 is fantastisch. Zoek vijf tweets uit die jouw mening bevestigen en hang daar een heel positief artikel aan op. Wij hebben aan onze lezers beloofd dat wij die AD-tactiek dit jaar ook gaan hanteren in onze columns. Vandaar een positief stukje over favoriete zondebok Trump. Trump is trouwens een baas en zijn State of the Union was fantastisch. Nog nooit heeft Amerika zo’n sterke leider gehad. Trump imponeerde tijdens zijn toespraak. Zelfs demente tante Nancy Pelosi applaudisseerde, al zat daar bij iedere klap ‘ik wens je dood’ bij. Maar toch, er werd geklapt en gejuicht. Iedereen was ineens blij in de Verdeelde Staten van Amerika. Kan niet anders dat Radio 1 ook heel positief was, o nee die niet. Maar de rest van de wereld wel. En omdat te bewijzen plakken we gewoon weer vijf willekeurige tweets onder dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s