Arnold Karskens imponeert bij Jensen

fake-1903774__480In een rode zee valt een blauw visje op. Natuurlijk stuitert Robert Jensen door de studio als hij enthousiast is, schreeuwt hij soms zijn vragen naar de gesprekspartner en vanzelfsprekend wordt zo’n gesprek geknipt, geplakt en in een paar minuten gepropt en als klap op de vuurpijl onderbroken door reclame. Neemt niet weg dat Jensen een talkshow is waar eindelijk iets anders beweerd wordt dan op NPO 1, 2, 3 en RTL 4. Zoals wij eerder schreven imponeert Jensen en toen gisterenavond Arnold Karskens op de bank zat concludeerde Twitter maar één ding; Arnold Karskens imponeerde bij Jensen. Terwijl Claudia de Breij voor de 145ste keer dit jaar een liedje zong bij de DWDD, zat bij Jensen oorlogsjournalist Karskens. Arnold is op een missie. Hij showde een paginadik dossier met allerlei artikelen van de Nederlandse Omroep Stichting en die artikelen zijn volgens Arnold verre van objectief. Karskens gaat de NOS aanklagen wegens discriminatie t.o.v. witte blanke mensen en misbruik van gemeenschapsgeld. Het bal gaat beginnen, trek mooie schoenen aan.

En natuurlijk plakken wij net als het AD vijf jolige tweets onder dit bericht die bewijzen dat Arnold Karskens imponeerde bij Jensen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s