Rob Jetten imponeert totaal niet bij landelijk debat

arguing-1296392__480Wij van IWIH willen graag meedoen met de grote jongens en daarom doen wij dit jaar het AD na. Wij verzamelen vijf tweets en hangen aan die tweets een heel journalistiekachtig verhaal op. Zo kan je zelfs een kwijlnummer van Claudia de Breij in DWDD journalistiek benaderen. Dit keer is het de beurt aan Rob Jetten. Want natuurlijk kan je concluderen dat Robbie het kaas niet van het brood laat eten omdat hij lekker door iedereen heen loopt te blèren, maar een doorsnee kijker zette toch vraagtekens bij de debattechnieken van Rob Jetten. Want wij weten allemaal nog wat onze docent Nederlands op de mavo tegen de grootste schreeuwer van 2a zei tijdens het oefendebat; ‘schreeuw nou eens niet door iedereen heen’. Dat leerden wij tenminste nog op de mavo. Geen idee welke school Jetten gedaan heeft, maar hij heeft bij de les Nederlands in ieder geval niet vooraan gezeten. Jetten krijgt alleen complimenten van het AD’66. Althans, alleen in de titel. Maar dat komt goed uit, want een titel wordt toch als enige gelezen door het gepeupel, dus wat zou je voor de rest uitweiden. STERK OPTREDEN VAN JETTEN koppen en dan voor de rest helemaal niks. Nou AD’66, dat kunnen wij ook. ROB JETTEN IMPONEERT TOTAAL NIET BIJ DEBAT en voor de rest hangen wij gewoon 5 tweets onder dit bericht en zoeken jullie het maar uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s