Imponerende Rutte imponeert Algemeen Dagblad met imponerende Carolien

ankreuzen-1740989__480AD + VVD = VVAD. Wat er de afgelopen weken in medialand is gebeurd verdient een parlementair onderzoek. Hoe afhankelijk onze onafhankelijke media hebben geacteerd tijdens de verkiezingscampagne is met geen pen te beschrijven. Dat de media links zijn, hoeft niet meer onderzocht te worden. Dat onze media Geert Wilders en Thierry Baudet het liefst willen volkertvandergraafen lijkt ons wél een onderzoekje waard. De Wereld Demoniseert nu eenmaal Door.

Wij hebben de afgelopen maanden columns geschreven in AD-stijl. Gewoon 5 tweets onder een bericht flikkeren en dan net doen alsof heel Nederland die mening deelt. Dat noemen wij selectieve journalistiek propaganda. En AD zou AD niet zijn als ze dat trucje blijven herhalen. Eerst met een ongelooflijk gekleurd artikel over Claudia de Breij die bij het marxistische DWDD een liedje zat te pianokotsen over de Brexit en vandaag flikt de krant van Hans Nijenhuis het weer. Met dit keer Mark Rutte in de hoofdrol. Want wat oogstte Rutte een lof tijdens het slotdebat. Hij kreeg een black-out, riep om zijn moeder Carolien en schijnbaar vond heel Nederland dat fantastisch. Wat een leider. Gisteren heel de dag in de weer met een terreurdaad in Utrecht, niet geslapen voor volk en vaderland en dan in de avond nog een slotdebat. Wat een leider, werkt zich een slag in de rondte voor de EU het land. Eerlijk is eerlijk;  Rutte zei na afloop dat het een fout was. Geen idee hoe dit kon gebeuren. Gewoon een fout. Prima verder, dat is ook helemaal niet erg. Rutte mag best een black-out krijgen. Wat veel kwalijker is, is dat de pers zich er weer mee gaan bemoeien en via 5 loze tweets een heel contextloos verhaal op het open net flikkeren. RUTTE OOGST VEEL LOF. Wij zetten dus gelijk vraagtekens of deze black-out wel een echte black-out was? Is dit toneelstukje ingestudeerd? Mark Rutte wordt ineens aan een vrouw gekoppeld? Rutte is een mens? Een een-tweetje tussen het AD en de VVD? Het lijkt er wel op. Want als wij op Twitter kijken kunnen wij met gemak 5 negatieve tweets vinden en dan heel groot de kop RUTTE VERPEST HET SLOTDEBAT ZETELVERLIES WORDT ENORM boven het artikel plaatsen Het is maar net wat voor geluid je als media wilt vertellen en door wie je betaald krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s