Geert Dales imponeert bij Jinek

donald-trump-1757583__480Geert Dales kennen wij van, even denken.. nou in principe nergens van, maar dat maakt helemaal niks uit. Geert Dales won gisteren de televisie. U weet wel, dat ding in uw huiskamer waar u Netflix op kijkt. Maar er zijn blijkbaar ook talkshows op televisie en die talkshows krijgen subsidie van de staat en alles wat ze daar dus zeggen valt onder de noemer staatspropaganda. Er zitten allerlei mensen aan showtafels die alleen maar richting die subsidiepot praten. Allemaal ja-knikken, klappen, juichen, joelen van andermans geld. Tot er ineens iemand aan tafel kwam zitten die geen ene fuck gaf om dat politiek correct gelul in de ruimte; Geert Dales. Natuurlijk wordt Dales allerlei louche zaken verweten in de dossiers van InHolland en van de Noord/Zuidlijn, maar hij stapte een paar jaar geleden over van VVD naar 50Plus dus wij geven hem sowieso het voordeel van de twijfel. Zeker na de uitzending van Jinek van 25 maart 2018, want wat imponeerde hij op magistrale wijze. Alle marxisten thuis op de bank raakten volledig in paniek. Linkse nekharen gingen overeind staan en ze spuwden via een megafoon vuur naar hun televisie. Hoe durft Jinek zo’n figuur uit te nodigen? Een beetje nuance aanbrengen in het debat, wat een schande. Nou Geertje, als wij het AD waren hadden we dit heugelijke feit op de voorpagina gezet. Geert Dales imponeerde bij Jinek en serveerde onafhankelijke journalist Charles Groenhuijsen en onafhankelijke Clinton-groupie Jinek op meesterlijke wijze af. Mag ik even uitpraten, ja dat mag Geert. Pak ze!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s