Overzicht van een heel gelukkig misdaadweekend in Nederland

bullet-408636__480Het is gezellig in Nederland. Volgens staatscalculator CBS is 90 procent van Nederland intens gelukkig. Op wereldschaal staan we op plek 5 en houden we landen als Zuid-Sudan en Nigeria ruimschoots onder ons. Daar mogen wij Nederlanders best trots op zijn. Want wie wel eens een fietstocht in Kirgizië heeft ondernomen, weet dat de fietspaden in Nederland veel beter zijn. Gekleurde zebrapaden alom, super gezellig. Wij zijn de beroerdste niet en zetten even alle gezellige evenementen van afgelopen weekend voor u op een rij. Na het lezen zal u een gelukservaring hebben die zijn weerga niet kent. Alsof u in blessuretijd geheel onterecht wint van de rivaal. Zo gelukkig. En ga na afloop niet zeiken van ‘ja maar in Finland is het leven pas fijn of als je niet gelukkig bent ga je maar naar Noorwegen’ want dat soort argumenten snijden geen enkel hout. Wij geven geen daderprofiel, want wij zijn solidair met de politie. De verdachten dragen allemaal een jas en een broek. Daar moet u het mee doen.

Vrijdagmiddag 29 maart 2019 – Een slachtoffer in Rotterdam was voordat hij slachtoffer werd gewoon op weg toen hij neergestoken werd door een man met een jas en een broek aan.

Vrijdagavond 29 maart 2019 – Mensen zaten het weekend te vieren in Brakel toen er ineens mensen met een jas en een broek aan in hun huis stonden. Paniek alom, politiehelikopter in de lucht en een hoop consternatie.

Vrijdagavond 29 maart 2019 – In Gennep is Nederland op zijn best. Lekker weekend vieren terwijl het huis beschoten wordt door mannen met jassen en een broek aan.

Vrijdagavond 29 maart 2019 – Weet je waar het gezellig is? De kermis in Rijswijk. Lekker touwtrekken. Botsen in autootjes en heel de wijk kort en klein slaan.

Vrijdagavond 29 maart 2019 – Weet je waar het gezellig is? De kermis van Bergschenhoek. Lekker touwtrekken. Botsen in autootjes en jongeren die elkaar gebruiken als kop-van-jut. Jongeren altijd prijs.

Vrijdagavond 29 maart 2019 – Zoetermeer. Ook zo’n stad waar het geluk tegen de plinten klotst. Loop je gezellig te lopen word je door 6 man compleet in elkaar geslagen. Zeggen we wel eens iets over de situatie in Zuid-Sudan, maar Zoetermeer kan er ook wat van.

Vrijdagavond 29 maart 2019 – De vrijmibo in De Meern liep niet zo goed af. Allemaal bloed op het hoofd van een man. Half Turks, Half Nederlands. Dubbel paspoort, zeer gezellig allemaal.

Vrijdagavond 29 maart 2019 – Hazeldonk is gezellig. Ligt bijna in België, en België heeft lekker bier. Dus Hazeldonk is echt gelukkig. Daar was het zo gezellig dat politie ging achtervolgen en schieten en zo. Best wel een spektakel in Hazeldonk.

Vrijdagavond 29 maart 2019 – Staat er ineens een huis in de fik in Zwolle. Iedereen bang. Incident. Kan gebeuren in een van de gelukkigste landen van de wereld.

Zaterdagochtend 30 maart 2019 – Kronenburgerpark in Nijmegen? Waar kennen we dat ook alweer van? Vandaag in ieder geval van een gewelddadige beroving.

Zaterdagochtend 30 maart 2019 – Ramkraken zijn ook gezellig en ramkraken komen niet zo vaak voor in Finland. Wel in Amersfoort. Dus als u geen ramkraken wilt, gaat u maar lekker in Finland wonen.

Zaterdagochtend 30 maart 2019 – Breda. Oprecht een gezellig stad. Tussen de gezelligheid door kunnen er een paar mannen met jassen en broeken aan op elkaar schieten met kogels, maar wat blijft is de gezelligheid.

Zaterdagochtend 30 maart 2019 – Een hele goedemorgen Den Bosch. Een hele goedemorgen in de Primera. Nadat een man met mes en jas de winkel overviel, werd het snel weer gezellig.

Zaterdagmiddag 30 maart 2019 – Weet je wat gezellig is? Voetballen in Hoofddorp. Onder het genot van een briesje en zonnetje elkaar helemaal de tering slaan. Hopelijk grijpt de VAR in.

Zaterdagmiddag 30 maart 2019 – In Amersfoort wordt een man mishandeld door een man met een grijs shirt aan.

Zaterdagmiddag 30 maart 2019 – Een plas bloed in Boskoop hoeft niet heel ongezellig te zijn. Ligt er maar net aan hoe je het bekijkt. Een steekpartij in de relationele sfeer in een immigrantenhotel klinkt in principe best gezellig allemaal. Hopelijk leven ze nog lang en gelukkig.

Zaterdagavond 30 maart 2019 – In Vaals is het altijd gemoedelijk. Limburg is echt gezellig. Trouwen is er tegenwoordig ook gezellig. Allemaal mannen met broeken en jassen aan die met elkaar testosteronknuffelen op straat. Toeteren voor het vaderland!

Zaterdagavond 30 maart 2019 – Even Apeldoorn bellen. Een jongen van 16 wordt beroofd door een drietal met een mes. Voor de rest kan de jongen gelukkig doorgaan met zijn gelukkige leven.

Zaterdagavond 30 maart 2019 – Nog een jongen die gelukkig is in Nederland. Dit keer in Arnhem. Man met jas beroofde met een steekwapen een jongen van 18.

Zaterdagavond 30 maart 2019 – Overval op een snackbar in Veenendaal. Daders hebben een scooter. Dan weet u genoeg.

Zaterdagavond 30 maart 2019 – Een 14-jarige jongen steekt in Culemborg een 15-jarige jongen neer in een speeltuin. Voor de rest niks aan de hand.

Zaterdagavond 30 maart 2019 – In Volendam is iedereen gelukkig. Een vrouw staat gewoon gelukkig te staan bij een bushalte en ineens wordt ze gewelddadig beroofd. Zal vast een incident zijn.

Zaterdagavond 30 maart 2019 – Staat er ineens weer een huis in de fik in Zwolle. Incident nummer 2. Iedereen moet tussen het gelukkig zijn door wel even alert zijn op molotovcocktails.

Zondagochtend 31 maart 2019 – Het was een levendige uitgaansnacht in Rotterdam. Levendig. Op de Kruiskade was het inderdaad levendig omdat allerlei mannen knokkend over straat rolden. Sommige hadden een vuurwapen, maar gelukkig geen paf paf. Ook aan de Meent en op het Stadhuisplein werden vervelende jongeren met jassen aangehouden met wapens in hun broekzak.

Zondagochtend 31 maart 2019 – Vlaardingen, woonplaats van Bassie de Clown. Nou, lachen geblazen daar. Een vrouw krijgt een glas in haar gezicht gestompt en raakt ernstig gewond.

Zondagochtend 31 maart 2019 – Inbrekers van een Capelse jeugdbende worden in Rotterdam kapotgebeten door een politiehond. Flink wat consternatie in dit gelukkig land.

Zondagochtend 31 maart 2019 – Maassluis is zo gelukkig, niet normaal. Al was er zondagochtend wel een incidentje. Een 80-jarige man wordt in elkaar gebeukt.

Zondagochtend 31 maart 2019 – In Heemskerk kon de politie hun geluk niet op. Een of andere man met jas reed in op een agent en ging daarna door met keihard racen en de agenten ging ook racen. Gedoe alom.

Zondagochtend 31 maar 2019 – Snee in hoofd, ribben kapot, kopstootje hier, kopstootje daar. In Oosterhout is het nooit saai.

Zondagmiddag 31 maart 2019 – Loop je gelukkig te winkelen in Tiel, komen er ineens agressieve winkeldieven jouw gelukkige dag verpesten. Ook agenten werden bedreigd. Gelukkig keerde het geluk snel terug in de stad.

Zondagmiddag 31 maart 2019 – Rotterdam. Geen woorden maar daden. Een pakketbezorger wordt mishandeld en beroofd. Hopelijk komen de pakketjes nog op tijd.

Zondagavond 31 maart 2019 – Twee mannen met gezichtsbedekking en een wapen overvallen een avondwinkel in Amsterdam.

Zondagavond 31 maart 2019 – Jongen van 17 wordt meerdere malen in zijn rug gestoken in Amsterdam.

Zondagavond 31 maart 2019 – 15-jarige jongen in De Meern wordt beroofd door drie jongens met broeken aan.

 

 

 

 

5 reacties

  1. […] een gelukkig land is Nederland. Vorige week was het ook al zo gezellig in dit land. De totale misdaad daalt in alle delen van het land. Sinds […]

  2. […] prachtig overzicht van het vrolijk weekend. En we hadden al twee prachtige weekenden achter de rug, hier en […]

  3. […] werkt dat positief zijn geen ene moer en dat was te merken aan afgelopen weekend. Het was net als toen, toen en toen gewoon een misdadige weekend in Nederland. En dan tellen we donderdag niet eens mee. […]

  4. […] over dient te moeten hebben. Ook de weekenden in Narcoland waren supergelukkig, zeker die van 29 tot en met 31 maart 2019. Dat was echt een gezellig weekeinde. Ook het weekend van 5, 6 en 7 april 2019 was gevuld met […]

  5. […] 8. Overzicht van een heel gelukkig misdaadweekend […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s