Overzicht van een heel gelukkig misdaadweekend in Nederland (deel II)

bullet-408636__480Wat een gelukkig land is Nederland. Vorige week was het ook al zo gezellig in dit land. De totale misdaad daalt in alle delen van het land. Sinds 1980 is het nog nooit zo goed gegaan met de misdaad in Nederland. Iedereen vertrouwt elkaar en dan vooral de politiek en de EU. Echt, 90 procent voelt zich heel gelukkig in Nederland. Het CBS vraagt of u gezond bent, u vult ja in en verrek NEDERLAND IS GELUKKIG. Het CBS vraagt of u gelukkig bent, u kunt kiezen uit zeer gelukkig, heel gelukkig, behoorlijk gelukkig, tamelijk gelukkig, bijna gelukkig, af en toe gelukkig en niet gelukkig, u vult tamelijk gelukkig in en verrek HEEL NEDERLAND IS GELUKKIG. Dit soort onderzoeksfraude is in het leven geroepen om het volk kalm en koest te houden. In 1980 werd elke gestolen fiets en kotsende junk geregistreerd en gek genoeg hebben agenten anno 2019 daar geen tijd meer voor en zijn ze tegenwoordig vooral druk met het voorkomen dat hun dienstwapen wordt afgepakt. Maar slaap gerust verder iedereen, u bent gelukkig.

Vrijdagavond 5 april 2019 – In Rotterdam Wild West wordt er een avondwinkel overvallen. Jongeren hadden een mes en een broek en een jas aan. Dus wie weet worden ze ooit gevonden.

Vrijdagavond 5 april 2019 – In Spijkenisse bedreigen mannen met een auto bewoners van een huis met een wapen. Dat klinkt als een overval en dat is het ook want de daders hebben allerlei spullen meegenomen.

Vrijdagavond 5 april 2019 – In Breda werd een buurman mishandeld door een buurman. Buurman en buurman zijn aangehouden.

Vrijdagavond 5 april 2019 – In Scherpenzeel wordt en boa helemaal de tering ingeslagen. Eerst probeerde een man met broek aan een bus tegen te houden en toen een auto te carjacken en toen besloot hij een boa in elkaar te meppen. En dat allemaal in het gelukkige Scherpenzeel. Gelukkig is de man met broek aangehouden dus ziet hij spoedig zijn taakstraf tegemoet.

Vrijdagavond 5 april 2019 – In Tiel overvalt een man met een bandana en een accent een woning met een schietinstrument. Hij had handschoenen aan.

Vrijdagavond 5 april 2019 – In Zwolle krijgt een agent een klap van een dronken man. Klinkt als een routineklusje voor de politie.

Vrijdagavond 5 april 2019 – Overal kogelhulzen in Nieuw-Vennep, maar geen slachtoffers en geen daders en geen getuigen en dus snel door met het weekend.

Vrijdagavond 5 april 2019 – In Amsterdam is een grote knokpartij tussen allemaal jongeren met broeken aan en politieagenten. Een agent wordt mishandeld en je leest er bijna overheen maar volgens de politie vindt in het gebied Burgwallen EEN KEER PER DAG GEWELD TEGEN POLITIEAGENTEN PLAATS. Dat horen we dus niet op het journaal.

Zaterdagochtend 6 april 2019 – Plofkraak in Groningen. Jongens met scooter veroorzaker veel rommel.

Zaterdagochtend 6 april 2019 – In Rijen wordt een jongen mishandeld door een huisgenoot. Iets zegt ons dat het samenwonen niet echt gelukkig verloopt. 

Zaterdagochtend 6 april 2019 – Zit je het weekend te vieren in je huis in Amsterdam, word je in dat huis ineens overvallen. Je vlucht via het balkon en valt een paar meter naar beneden. Gelukkig weekend.

Zaterdagochtend 6 april 2019 – In Roosendaal wordt een hoofdconductrice van de NS bedreigd en belaagd met een voorwerp tegen haar hoofd.

Zaterdagochtend 6 april 2019 – Stel je staat ergens in een weiland in Brabant en je denkt niks aan de hand. Helaas, je kaak wordt kapot geslagen tijdens een ruzie. In een weiland te Brabant.

Zaterdagmiddag 6 april 2019 – Twee trainingspakken op een scooter beroven twee mensen in Zwijndrecht.

Zaterdagmiddag 6 april 2019 – In Haarlem hangen ineens pardoes overal politielintjes. Meerdere gewonden liepen in een mes tijdens een incident met een mes.

Zaterdagmiddag 6 april 2019 – Overal scooters. Overal vlaggen (niet van Finland, red). Overal amok. Overal schade. Overal intimidatie. Overal werden omstanders bekogeld. Amsterdam anno 2019, gelukkig weekend.

Zaterdagmiddag 6 april 2019 – In Arnhem moest de politie ineens uit het niets pardoes een man met mes neerschieten. Zo werd de ruzie gesust en kon iedereen na deze hinderlijke onderbreking weer door met weekend vieren.

Zaterdagavond 6 april 2019 – In Dordrecht wordt een handhaver mishandeld door een man met fiets.

Zaterdagavond 6 april 2019 – In Mijdrecht wordt er iemand mishandeld.

Zaterdagavond 6 april 2019 – In Gieten wordt er een pompstation overvallen en de medewerker wordt bedreigd. De dader is opgepakte en wacht zijn taakstraf af.

Zaterdagavond 8 april 2019 – Een hoop consternatie en schokkende gebeurtenissen want iemand van de moskee in Waddinxveen krijgt een pofferd op zijn neus. Iedereen in totale paniek, racisme, racisme, de beelden worden vrijgeven, kijk, kijk, schokkende beelden, maar wij wachten liever even het onderzoek af.

Zaterdagavond 8 april 2019 – Iemand raakt gewond bij een ruzie in Rotterdam en moest naar het ziekenhuis. De beelden zijn veiliggesteld en de politie gaat er naar kijken en wij mogen niks zien. In de krantenkop staat het woord ruzie en helemaal geen term als schokkend. Dit is dus minder schokkend dan in Waddinxveen. Dat u het even weet.

Zondagochtend 7 april 2019 – In de regio Utrecht is meestal niks aan de hand. Alleen deze nacht waren er 25 jongeren met broeken en jassen die in Vleuterweide voor zodanige overlast zorgden dat de politie moest uitrukken en met de wapenstok maar 5 jongeren kapotknuppelde. De andere 20 jongeren konden verder met het weekend.

Zondagochtend 7 april 2019 – In Arnhem wordt een man neergestoken. De dader is voortvluchtig en het is niet duidelijk of hij een broek aan had.

Zondagochtend 7 april 2019 – In Roosendaal wordt een gezin overvallen. De bewoner wordt gegijzeld in een taxi en de overvallers vallen in een kuil. Ingewikkeld verhaal, maar in principe is het weekend voor dit gezin voorgoed verziekt.

Zondagochtend 7 april 2019 – Een inbreker met broek dacht in Zutphen gewoon in te breken in een hele straat. Maar na het zoveelste huis werd hij dan toch in de kraag gevat.

Zondagmiddag 7 april 2019 – In Rotterdam wordt de Gall en Gall overvallen. Een mes en een gebroken fles wijn en kledingstukken die van jou en mij kunnen zijn. In ieder geval droeg de dader schoenen van het merk Nike.

Zondagmiddag 7 april 2019 – In Zwolle rijdt iemand met een auto in op iemand tijdens een ruzie. Iemand raakt gewond een ander iemand vlucht weg.

Zondagmiddag 7 april 2019 – Een meisje wordt in Middenbeemster beschoten met een luchtbuks. Wij herhalen, in Middenbeemster wordt een meisje beschoten met een luchtbuks. Meisje moest naar het ziekenhuis, dader loopt nog vrij rond.

Zondagavond 7 april 2019 – Twee gewonden bij overval op snackbar in Veenendaal. De daders lopen nog vrij rond, of rijden nog op hun scooter.

Zondagavond 7 april 2019 – Stel, je bent 15 jaar en je besluit niet om thuis met je ouders een leuke quiz op tv te gaan kijken, maar om een avondwinkel in Schiedam te overvallen. Goed idee, volgende keer beter.

Zondagavond 7 april 2019 – Steekpartij in Vlaardingen. Dader kon zelf het ziekenhuis bereiken, dus die kan volgend weekend weer weekend vieren.

 

 

4 reacties

  1. […] Het gaat mensen opvallen. Niet de mensen die met hun hoofd in hun reet zitten en zich elke dag suflachen om poezenfilmpjes op internet en braaf naar het achtuurjournaal kijken, maar gewoon mensen die een beetje belangstelling hebben in de Nederlandse samenleving. Mensen die een beetje verder kijken dan hun neus lang is. Op Twitter valt het ook al op, mensen maken al grappen over steekweek. #Steekweek. Goed gevonden natuurlijk, Twitter is dan ook enorm grappig. Twitter wel, maar de Nederlandse samenleving is amper grappig meer. Hier deel III van een prachtig overzicht van het vrolijk weekend. En we hadden al twee prachtige weekenden achter de rug, hier en hier. […]

  2. […] dat positief zijn geen ene moer en dat was te merken aan afgelopen weekend. Het was net als toen, toen en toen gewoon een misdadige weekend in Nederland. En dan tellen we donderdag niet eens mee. En […]

  3. […] zeker die van 29 tot en met 31 maart 2019. Dat was echt een gezellig weekeinde. Ook het weekend van 5, 6 en 7 april 2019 was gevuld met heugelijke incidenten. Ook op 12, 13 en 14 april was XTC-land ondergedompeld in […]

  4. […] 5.. Overzicht van een heel gelukkig misdaadweekend in Nederland (deel II) […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s