Overzicht van een heel gelukkig misdaadweekend (deel IV)

bullet-408636__480Vrolijk Pasen. Hoop dat u tijdens het eieren zoeken niet voor uw muil bent geslagen of een mes tussen uw ribben heeft gehad, want dat zou wel een smetje zijn op het afgelopen paasweekend. De paashaas is in ieder geval op zijn mel geslagen, want dat is gewoon een eikel. Daderprofiel; jongeren met een capuchon en scooter. En weet je wie nog meer last hebben van jongeren met capuchons en scooters? De Nederlandse burger. Elke fucking dag zijn er steekpartijen in Nederland en de grootste gemene deler van het land zegt doodleuk ‘focus je op wat goed gaat, in Sudan is het erger en kijk eens naar positieve dingen in het land.’ Ok vooruit, wij kijken even naar wat goed gaat in Nederland. Bijvoorbeeld dat de supermarkt 26 soorten pindakaas verkoopt en dat we in mei vakantiegeld krijgen en dat we een huisarts hebben die zegt ‘kijk het nog maar een paar dagen aan’ als we bellen. Nou, dat gaat allemaal goed. En nu? Zijn de steekpartijen weg? Nee? Dan werkt dat positief zijn geen ene moer en dat was afgelopen weekend te merken. Het was net als toen, toen en toen gewoon een misdadige weekend in Nederland. En dan tellen we donderdag niet eens mee. En deel IV is voorlopig het laatste overzicht, want wij blijven niet bezig. Volg op Twitter het account @misdaadN voor een dagelijks overzicht van de dalende misdaadcijfers van Holland. Tabee.

Vrijdagmiddag 19 april 2019 – Bijna vrijmibo, nog even tanken in Velp en gewoon in elkaar gerost worden door een meisje van 14 (!) en een jongen van 19. Het overkwam een vrouw tijdens haar tankbeurt. De daders reden weg op een scooter.

Vrijdagmiddag 19 april 2019 – In Zutphen wordt de Wibra overvallen. De dader rijdt weg op een fiets.

Vrijdagavond 19 april 2019 – Goede Vrijdag in Rotterdam eindigt met een steekpartij.

Vrijdagavond 19 april 2019 – In Breda wordt er een bewoner van een huis bewerkt met een mes en een moersleutel door twee boze mannen. Dit lijkt ons een incident.

Vrijdagavond 19 april 2019 – In Amsterdam De Pijp werd iemand bijna de pijp uit geschoten.

Vrijdagavond 19 april 2019 – Een woning wordt beschoten in Woudrichem. Met een paintballgeweer dus dan is het allemaal niet zo erg en behoorlijk incidenteel.

Vrijdagavond 19 april 2019 – Twee mannen worden in Kaatsheuvel bedreigd door een man met een schaar en misschien een pistool. Gelukkig liep alles met een sisser af. Incidentje dus.

Zaterdagochtend 20 april 2019 – Een incident in Raamsdonkveer. Iemand bedreigt iemand en omdat die iemand vuurwapengevaarlijk is moest er een speciaal team helemaal speciaal uitrukken om de man op te pakken. Consternatie alom.

Zaterdagochtend 20 april 2019 – Een tabakszaak in Rotterdam wordt beschoten. Voor de rest niks aan de hand.

Zaterdagochtend 20 april 2019 – Weer wederom een handgranaat gevonden in Amsterdam. Dat heeft natuurlijk helemaal niks met afpersen te maken.

Zaterdagochtend 20 april 2019 – Een incident in Riethoven waar een vrouw wordt mishandeld door drie gewapende overvallers.

Zaterdagochtend 20 april 2019 – In Apeldoorn wordt een bewoner van een huis neergestoken door inbrekers. Dit lijkt voor de rest een incident.

Zaterdagochtend 20 april 2019 – Loop je rustig door het bos nabij Tilburg word je ineens achterna gezeten door een verwarde man met een mes. Gooi dennenappels naar hem!!

Zaterdagochtend 20 april 2019 – Twee jongens van 17 en 18 schieten voor de lol in Tilburg met een knalpistool. Gewoon voor de lol een beetje knallen weet je, niks aan de hand verder.

Zaterdagmiddag 20 april 2019 – Dit keer weer een incident in Rotterdam. Daar wordt een pakketbezorger overvallen door een blanke witte man met pistool.

Zaterdagmiddag 20 april 2019 – Geef mij al je brood of ik schiet! In Castricum wordt een bakker overvallen door een gewapende boef. In Castricum is dat een incident.

Zaterdagavond 20 april 2019 – In Bunschoten rijdt er gewoon een vrouw op een scooter en ineens wordt ze incidenteel bekogeld met flessen. Ze raakt zwaargewond. Voor de rest niks aan de hand.

Zaterdagavond 20 april 2019 – De politie heeft het over een schietincident, dus geloven wij direct dat de schietpartij in Rotterdam daadwerkelijk een incident is.

Zaterdagavond 20 april 2019 – In Hoofddorp is er wederom weer nog een keer alweer een steekpartij. Alweer een incident.

Zaterdagavond 20 april 2019 – Weer een explosief aan een deur te Utrecht. Voor de rest niks aan de hand en doorlopen maar.

Zondagochtend 21 april 2019 – Tijdens Paaspop in Schijndel worden 40 meldingen gedaan van telefoondiefstal, maar dat heeft voor de rest niks te betekenen. Kunnen natuurlijk gewoon 40 losstaande incidenten zijn.

Zondagochtend 21 april 2019 – Weer wederom nog een keer een granaat gevonden in Amsterdam. Maar nog steeds is dit een incident.

Zondagochtend 21 april 2019 – Weer wederom nog een keer een gewapende overval in Apeldoorn. Een man krijgt een pistool tegen zijn hoofd en die man kan dit gelukkig beschouwen als een incident.

Zondagochtend 21 april 2019 – In Tilburg wordt er een jongen van 17 met een baksteen op zijn hoofd geslagen. Wij herhalen, in Tilburg wordt er een jongen van 17 met een baksteen op zijn hoofd geslagen.

Zondagmiddag 21 april 2019 – In Gouda wordt er een vrouw mishandel door twee mannen in korte broek.

Zondagmiddag 21 april 2019 – In Den Bosch wordt er een fietser aangereden door een bromfietser. En in plaats van dat de man op de bromfiets de gewonde fietser helpt, stapt deze een auto in (!) en wordt zo geholpen met zijn vlucht. Super vaag allemaal.

Zondagavond 21 april – Een jongen van 16 met mes probeert iemand te beroven in Den Bosch.

Zondagavond 21 april – Een man loopt gewoon op straat in Tilburg en ineens wordt hij beroofd door drie mannen met broeken aan.

Zondagavond 21 april 2019 – Een casino in Arnhem wordt overvallen met een mes.

 

 

 

 

2 reacties

  1. […] Sinds het blog Ikwasinharen.nl zich ging bezighouden met de dalende misdaadcijfers in Nederland zijn de misdaadcijfers ook echt gedaald in dit land. HOERA! Wij zien al sinds januari 2018 de misdaadcijfers dalen. Ook in februari 2018, maart 2018, april 2018 en mei 2018 zagen wij de misdaadcijfers dalen en merkten wij dat het geluk in dit land per week toenam. Ook in juni (277 zware incidenten), juli en augustus 2018 ging het goed met de dalende misdaad en waren er in die drie zomermaanden maar een kleine 900 steek-, schiet-, en/of vechtpartijen met doden en/of gewonden over drugs en/of andere zaken waar men tegenwoordig meningsverschillen over dient te moeten hebben. Ook de weekenden in Narcoland waren supergelukkig, zeker die van 29 tot en met 31 maart 2019. Dat was echt een gezellig weekeinde. Ook het weekend van 5, 6 en 7 april 2019 was gevuld met heugelijke incidenten. Ook op 12, 13 en 14 april was XTC-land ondergedompeld in geluk en zaligheid. Toppunt van het gelukkige gevoel in Nederland werd bereikt in het weekend van 19, 20 en 21 april 2019. […]

  2. […] in de gracht broer, stinkt het naar ratten broer, worden de schouders opgehaald na de zoveelste steekpartij broer en waar wordt het meeste gereld door roomblank tuig broer? Je weet. Het is aan u, de […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s