Print hier uw voorgedrukte aangifteformulier tegen Rutte III

justice-2071539_1280Het wordt tijd voor een Oudhollandse traditie. En er zijn nogal wat Oudhollandse tradities, zoals vrouwenbesnijdenis, granaatje gooien, klikken, 0.0 bier drinken (als voorportaal voor complete shariadrooglegging) en knielen op een bed vol mongolen. Maar voorgedrukte aangifteformulieren invullen is ook een traditie waar wij Nederlanders trots op zijn. Sowieso zit klikken in ons DNA, dus we zijn niet te beroerd om de politie een handje te helpen. De politie die tevens onze beste vriend is. Wij zijn zeer tevreden over onze politie, als wij een tevredenheidscertificaat hadden gehad, hadden wij dat op alle agenten gegooid die wij op straat zagen lopen. Nederland is een soort London in het klein geworden en dat betekent dat de blinden binnenkort gaan zien. Of niet, omdat hun ogen dichtgeslagen worden door een Doordraaizweed met Fins paspoort. Maar in de jaren ’80 kreeg je ook wel eens een klap op je muil, dus dan gelieve niet zeuren als je bij het zwembad in elkaar getrapt wordt.

We willen absoluut niet overdrijven, maar we concluderen dat Nederland weer terug is op het niveau van 1985, want onze fiets wordt nog steeds gestolen. Vandaar dat wij vandaag met trots lanceren de DOE AANGIFTE TEGEN RUTTE III-MAAND. Een hele maand kunt u aangifte doen tegen dit kabinet. U hoeft alleen maar onderstaand formulier uit te draaien en in te leveren bij het dichtstbijzijnde politiebureau. Neem drinken en eten mee in de auto, want u bent lang onderweg.

Hier vindt u het voorgedrukte aangifteformulier:

Voorgedrukt aangifteformulier

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s