Beleid van Obama floreert onder Trump

graph-163509__480U kent ze wel, die collega’s die tijdens een liflafje bij het koffiezetapparaat tussen neus en lippen door geheel beargumenteerd laat vallen dat al die goede USA-cijfers van Trump niet door Trump komt maar door het beleid van Obama. Het beleid van Moslimbroeder Obama wordt vooral geprezen door – u raadt het al – WC-eend. Ondanks dat onder zijn beleid de staatsschuld verdubbelde en bijna alle gecreëerde banen laagbetaald waren, was Obama een groot econoom. Als we het nu toch even over het beleid van Obama hebben, dat krijgt nog een staartje. Natuurlijk was Obama een geniaal econoom en een ongekende vredesstichter, maar iets zegt ons dat het spioneren niet echt goed gaat uitpakken voor Nobelprijswinnaar Obama. Maar gelukkig is het economische beleid van Obama zo ongekend geniaal geweest dat Trump nu al jaren achter elkaar positieve cijfers aftikt. De cijfers van juni zijn ook weer compleet door het dak gegaan. Dat horen we zo wel op het journaal, even geduld. En mocht er weer zo’n collega tijdens een niemendalletje bij het koffiezetapparaat laat vallen dat al die goede cijfers van Trump door Obama komt, dat lijkt het ons legitiem tegen die collega te vermelden dat het dan best een goed idee is dat dat beleid van Obama nog tot en met 2024 door Trump gecontinueerd moet worden. Kijken wat er dan gebeurt. Proost!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s