Kamervragen: politie treedt keihard op in Den Bosch

gunshot-1632387__480De politie is uw beste vriend. De politie werkt tegenwoordig met tevredenheidscertificaten. EN. WAT. ZIJN. WIJ. TEVREDEN. Zeker in Den Bosch. Want daar heeft de politie echt meegewerkt aan het tevredenheidsgevoel in Den Bosch. Want in Den Bosch zwaaide zondagmiddag 7 juli een man (wat voor man? Gewoon een man. Net zo als jongens in jongerenoverlast, dus gewoon een man) met een mes (wat voor mes? Gewoon een groot mes) te zwaaien tussen allerlei vrouwen (wat voor vrouwen? Gewoon vrouwen) en winkelend publiek. Nu zonder haakjes; in Den Bosch zwaaide een man met een groot mes tussen winkelend publiek en maakte ruzie met een paar vrouwen en dreigde met het mes naar allerlei omstanders. Gelukkig kwam de politie en die greep echt keihard in. De agenten voelden zich als de ordetroepen van Macron. Zelfs het winkelend publiek had na afloop zoiets van moet dat nou allemaal wel zo hardhandig. Want wat deed de politie? Hier een samenvatting van het heldhaftig optreden van de politie van Den Bosch.

Oproep

Hallo

Hier de meldkamer. Jullie moeten naar Den Bosch

Iedereen?

Ja, alle 6.

Waarom dan? Ik ben net bezig met allerlei papieren invullen en mijn groeiportfolio en ontwikkelingsscriptie en verantwoordingsadministratie en zo

Er loopt een man met een mes te zwaaien in het centrum

Wat voor man?

Gewoon een man. Ga nu maar

Tatutatu

STOP POLITIE!

Ik heb geen mes meer

Nou in dat geval. Ga maar weg. Mensen vinden het niet zo leuk

Ok doei

Goed ingegrepen collega

Dank je collega

Hier heeft hij het mes in het water gegooid. Zie jij het mes? Nee.

Moeten we dat mes niet opduiken of zo?

Nee joh al die moeite. Ik heb honger

Ik ga nog even wat getuigen spreken

Wat is er gebeurd?

Man met mes ging mij bedreigen.

Echt heftig zeg. Nou fijne dag nog

Doei

En iedereen voelde zich na afloop weer veilig in de ganse stad. Wij als burgers mogen blij zijn dat we veilig over straat kunnen. ’s Nachts vooral. In dorpen en steden. In straten en zwembaden. In disco’s en festival. In Amsterdam en Venhuizen. Overal zijn de burgers in dit land veilig en tevreden. U kunt met een gerust hart gaan slapen. Eerst nog even Jinek kijken en niet schrikken wat Gerard Joling allemaal zegt.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s