Hart onder riem voor Bill Clinton – Het Pizzalied

pizza-1949183__480Hallo daar zijn we weer, met het vliegtuig hier gekomen en speciaal voor deze keer wat vrienden meegenomen. Want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Alleen op een eiland is maar alleen en om nou alle hoeren in je uppie te swaffelsigaren is ook zo egoïstisch. Vandaar dat rijke mensen pedo’s allerlei andere rijke vrienden pedo’s uitnodigden op het lalala-eiland om lekker romantisch pizza te eten. Met een hoer. Bij kaarslicht. Hoe gezellig. En nu zijn ze er gloeiend bij. Sinds kort is er wederom een complottheorie (volgens Erik Mouthaan van RTL) realiteit geworden. Een van de vaste klanten in het pizzarestaurant dat uitblonk in kindermenu’s was Bill Clinton. Bekend van onder andere Hillary Clinton, die op haar buurt weer geld aannam van drugskoning El Chapo. (maar dat is een complottheorie volgens Erik Mouthaan. En als Erik iets een complottheorie vindt, dan staat het morgen in alle kranten). Er komen zware tijden aan voor Bill. En om hem een hart onder de riem te steken, hebben we speciaal voor hem en klassieke uit de mottenballen getrokken; het Pizzalied van André van Duin. Even wachten nog: la. la. la.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s