Eva ‘Twamp’ Jinek

communism-155744__480Twamp. Twamp. Twamp. Jinek in een notendop. Twamp. Twamp. Twamp. De gasten die bij Jinek aanschuiven als het over Amerika gaat zijn van allerlei pluimage. Zo heb je bijvoorbeeld literair fenomeen Charles Groenhuijsen, Twan de Kritische Doorvraagman, Michiel Pelosi Vos en uhm en …. nog wel meer hoor, we komen even niet op de namen… maar in ieder geval deze drie objectieve journalisten dus. Zo ook op 10 juli. Michiel Pelosi Vos mocht voor de 100ste keer dit jaar (jubileumuitzending) aanschuiven bij Jinek. En het was weer echt genieten. Twamp. Twamp. Twamp. Helaas was Gerard Joling verhinderd niet uitgenodigd.

Even een beschouwing op de uitzending van 10 juli 2019:

Jinek – o o wat een toestand. Kinderseks in Amerika. o o, Twamp.

Filmpje – o o kinderseks. Wat erg. Twamp. Citaat van Trump uit 1743 die al 3000 keer op de NPO is uitgemeten. Epstein is een prima gozer. Houdt van jonge vrouwen, net als ik. Twamp. Twamp.

Jinek – We gaan praten met DESKUNDIGE Michiel Pelosi

Michiel Pelosi – FBI schopt deur in. Foto’s overal. Frappant. Sensatie. Trump is vriend van deze man.

Jinek – Epstein zat al eens in de gevangenis

Foto’s van Trump. Op de achtergrond constant een foto’s van Trump met Epstein. (Wat wil de redactie daar precies mee bereiken?)

Michiel Pelosi – Epstein heeft een deal gemaakt. Geen enkele vrouw wilden toen getuigen. Dus dat verklaart het ook allemaal wel. MIsschien heeft Acosta daar wel een punt. Maar nu met metoo, nou berg je maar.

Filmpjes van allemaal vrouwen die zeggen nou nou nou dat was mij allemaal wat met Epstein.

Jinek – Twamp. Die heeft gezegd dat Epstein van jonge vrouwen houdt. Vrienden van Epstein wisten zeker wat hij deed? (dus Trump ook, wil je dat suggereren Eva?)

Michiel Pelosi – Lolita Express. Bill Clinton. Spacey. Wat een toestand.

Filmpjes van allemaal vrouwen die zeggen, het was inderdaad een toestand op de Lolita Express

Jinek – Iedereen trekt zich nu de handen ervan af. Twamp. Ik heb hem al 15 jaar niet gezien. (Wat wil je nu precies vragen Eva?)

MIchiel Pelosi – Bill Clinton gaat de fout in met dit soort mannen. Epstein heeft ook veel geld gegeven aan de Clinton Foundation. Lekker naar Afrika vliegen met z’n allen.

Jinek – komt deze man nog vrij? (vraag even door over de man van jouw grote heldin Eva? Waarom doe je dat niet?)

Michiel Pelosi – 45 jaar de bak in. Eindelijk gaan journalisten eens kijken naar deze zaken. (de TL van Twitter uit 2010 eens bestuderen). Eindelijk. Echte journalistiek. Amerika is onze waarschuwing.

Nou, daar zou Michiel Pelosi wel eens gelijk in kunnen gaan krijgen. Amerika wordt onze waarschuwing. Want ook in dit land lopen nog wat hooggeplaatste pedo’s rond die hopelijk snel tegen de lamp lopen. En wat betreft de uitzending van gisteravond viel er wat ons betreft niet veel aan te merken op Michiel Pelosi  Vos – mag ook wel eens gezegd worden – maar alles over de redactie van Jinek en mevrouw Jinek herself. Wat een vooringenomenheid, wat een arrogantie, wat een suggestieve vraagstelling en wat een gemanipuleer met foto’s. Het programma Jinek is geen journalistiek, het is pure activisme en linkse indoctrinatie.

 

 

 

4 reacties

  1. Klopt helemaal wat je zegt! Het is nog nooit zo erg geweest!! Bij alle onderwerpen is Trump ter sprake gekomen op een negatieve manier.

    Deze dame heeft een enorme obsessie voor ‘Twamp’ en er is niet één leidinggevende kennelijk die haar even op de vingers tikt.

  2. […] format van Lingo gepresenteerd door Eva ‘Twamp’ Jinek was geweldig. Eva is een veelzijdig talent. Vandaag gaan we het format uitwerken van Heel […]

  3. […] Erik Mouthaan zit in de sauna met ronde gaten in de muur en heeft verder geen idee en Eva Jinek TWAMPT haar boobbies. Het is ongekend hoe eenzijdig de afgelopen tijd de berichtgevingen waren omtrent de […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s