Ga bij Malek F. op bezoek – Meld u hier aan

people-315910_1280Nou, dat is ons nogal een uitspraak. TBS met dwangverpleging voor onbepaalde tijd voor Malek Fuckoff, de doordraai-Syriër die 3 mensen in Den Haag aan zijn verwarde jihadmes reeg. TBS, voor degenen  die dat niet weten – is een typische West-Europese knuffelstraf waar tuig in gesprek mag met allerlei psychologen en psychiaters. Om even de tbs-site zelf te citeren; TBS-gestelden krijgen een behandeling die is afgestemd op hun stoornis en hun persoonlijkheid. Uitgangspunt is hen zoveel mogelijk op hun verantwoordelijkheden aan te spreken. De Nederlandse wet kent geen dwangbehandeling. Ook bij een TBS met bevel tot verpleging is behandeling vrijwillig. 

Deze allah afbakbar-roeper die de Nederlandse rechtspraak niet erkent krijgt dus TBS. En dat is volgens sommige misdaadkenners echt een superzware straf. Want je moet TBS niet onderschatten, want elke dag op je verantwoordelijkheden aangesproken worden is best zwaar natuurlijk. En natuurlijk is het dossier dik, en de zaak gecompliceerd, en weten we niet alles, en heeft de rechter zijn oordeel afgewogen, en meer van dat soort kreten, het kan in de praktijk gewoon gaan gebeuren dat Malek Fuckoff binnen een paar jaar met een enkelbandje door uw straat loopt. Nadat hij natuurlijk is aangesproken op zijn verantwoordelijkheden. Wat ging er door je heen? Waar komt die boosheid vandaan? Hoe was je jeugd? Vind je het nu nog normaal wat je deed? Zou je het weer doen? Wat zeggen die stemmen in je hoofd dan? Echt keigoede vragen. Daar moet je toch zeker 4 jaar gestudeerd voor hebben aan de Vrije Universiteit van Caracas. Hoi Malek, ik denk dat je wel klaar bent om op verlof te gaan. Heb je spijt? Ja? Nou vooruit, hier heb je een enkelband. Je maakt superveel sprongen vooruit man, ik ben trots op je.

Wil je iets betekenen voor Malek Fuckoff? Meld je dan hier aan als vrijwilliger en voor je het weet speel je Monopoly met hem. Pas wel op als je Lange Poten of Plein van hem wil overkopen, want Den Haag ligt nogal gevoelig bij hem.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s