Saskia Noort wil nog meer immigranten op haar zolder

EBrHN9TX4AA7q0FDeugtweetalarm! Er is een deugtweet van Saskia ‘Ik ga van Twitter af o nee toch niet’ Noort. Houd van Kluun o nee toch niet. Van wie heeft Saskia wel altijd al gehouden? In dit geval gaat het over Richard Gere. Dé Richard Gere. Held in An Officer and a Gentleman, onforgettable in Chicago en onweerstaanbaar in Pretty Woman. Persona non grata in India (mooi verhaal). Hoe dan ook, je zou kunnen stellen dat Richard Gere de natte droom is van veel vrouwen boven een bepaalde leeftijd en bovenal die van Saskia Noort. Richard (op de redactie dachten we al jaren dat hij dood was maar wij waren in de war met die Dirty Dancinggozer) ontfermt zich als een echte Tibetboedist heel genereus over tientallen moslimvluchtelingen. Vreemd genoeg allemaal mannen. Vindt Saskia vast niet erg nu Saskia wederom vrijgezel is. De schrijfster is in haar nopjes met al die nieuwe testosteronbommen en zet daarom boven de beruchte tweet van die uitgerangeerde acteur ‘altijd van hem gehouden’. Zal Saskia ook nog van Richard houden als hij haar voorstelt om zich samen met hem over deze radeloze hersen- en kaakchirurgen, tandartsen en psychiaters te ontfermen (op haar zolder). Totdat zij samen aan de nieuwe Europeanen de taal hebben geleerd zodat zij zich daarna nuttig kunnen gaan maken in diverse Universiteitsziekenhuizen? Of geven de schrijfster bekend van dat ene boek uit 1956 en de acteur bekend van die ene film uit 1832 dan niet thuis? Gaat hun betrokkenheid verder dan een bezoekje aan de boot en een retweet met ‘hou altijd van hem’? Laat me raden; net als Saskia ons beloofde van Twitter te verdwijnen zullen ook deze woorden wel niet heel veel, zo niet niks waard zijn. De liefde lijkt bij Saskia nooit zo heel diep te zitten.

Screenshot_20190811-191418_Twitter

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s