Little Feat – Willin

Omdat het gewoon de hoogste tijd is om weer eens wat leven in deze website te blazen nu maar weer eens een stukje over pop historie. In Amerika is het nog steeds een echte truckers song, je begrijpt direct waarom als je het opzet. Willin van Litle Feet. Lowell George schreef het nummer en in de eerste versie hoorde je alleen hem en Ry Cooder. Slechts 34 jaar oud werd deze talentvolle zanger/gitarist die in het begin van zijn loopbaan werkte met legendes als Frank Zappa. Na het afkicken van cocaïne in 1977 overleed Lowell in 1979 aan hepatitis en zwaar overgewicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s