Raam Chris Klomp kopt steen

glass-984457_1280Dat we onderhand in een wetteloos land leven weten we. Maar dat gaat natuurlijk behoorlijk uit de hand lopen, dat eigen rechter spelen. Want als argumenten op zijn, vliegen de stenen door de lucht. Wij mogen Twitter-nar Chris Klomp heus wel. Toen hij ooit weg was, sprongen wij voor hem op de bres. (lees hier) Wij zijn het trouwens zelden met hem eens, maar hoe de heer Klomp Twitter gebruikt vinden wij compleet passen van hoe je Twitter hoort te gebruiken. Schurend, narrend, meninggevend, irriterend en zuigend. En dat onder zijn eigen naam maar dat is logisch want als je links bent kan dat zonder dat je er last van krijgt op je werk en dat siert hem. Chris is niet laf. Chris is wel een linkse eikel, dat wel. Maar dan wel onze eikel. En eikels moet je dienen van tekstuele repliek. Op Twitter terug narren. Zo hoort dat op Twitter. En het is niet de bedoeling dat er een FUCKING STEEN door zijn raam gekeild wordt. Hoe ziek ben je dan? Natuurlijk moeten wij nog de uitspraak van de rechter afwachten en de straffen zijn in dit land streng, zeker in vergelijking met andere landen en het dossier zal best ingewikkeld en dik zijn en de rechter zal heus wel gewogen tot een oordeel komen, maar stenen gooien is geen argument. Dan heb je de discussie verloren, onherroepelijk.

En zo leven we dus in een land waar afgelopen dagen tegenpolen Jan Roos en Chris Klomp gemeenschappelijk nieuws zijn geworden. Het zijn de kiemen naar zoveel meer. De ondergrondsen gaan zich roeren en we weten hoe dat kan aflopen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s