KNMI schrapt alle data en dat maakt 27 september 2019 de warmste dag ooit

planets-1497200__480NOG NOOIT IS HET ZO WARM GEWEEST ALS VANDAAG. 18 GRADEN! En dat op de dag van de klimaatstaking. Hoe toevallig allemaal. Het KNMI heeft niet alleen alle hittegolven uit hun data geschrapt maar nu ook gewoon al het afgelopen weer. We beginnen helemaal opnieuw en dat vindt het RTL Propagandapanel helemaal prima. Want nu kan Anne, die werkt als projectontwikkelaar bij een duurzame energieleverancier, uit het RTL Propagandapanel projecten ontwikkelen die goed zijn voor haar portemonnee het klimaat. Want op de warmste dag ooit in ons bestaan (18 graden) kan je mensen overhalen om zonnepanelen te kopen. Of een warmtepomp.

Het SCP heeft diepgaand onderzoek gedaan en uit dat diepgaand onderzoek blijkt dat Nederlanders zich het meeste zorgen maken om het klimaat. Dat heeft het SCP zo rond 00.00 uur op hun site gezet en om 10.14 uur vond het RTL Propagandapanel daar al iets van. Dus alle 27 mensen van het RTL Propagandapanel zijn midden in de nacht gebeld over het SCP-onderzoek? Of misschien heel vroeg, om 7.00 uur al of zo? Maar als je 27 mensen moet bellen, red je dan de publicatie om 10.14 uur? Hoe werkt dat met propaganda? Hoe dan ook, 27 mensen in een panel vinden iets van een onderzoek dat midden in de nacht gepubliceerd is en dat vinden we dan heel normaal. Want waarom zou je verder denken dan je hoofd in je reet zit. Maar goed, Anne de duurzame projectontwikkelaar ervaart vandaag de warmste dag ooit. En dat in september. Tevens zit Bram in het panel. En Bram is niet zomaar Bram, nee Bram is Bram Bos van de Uni te Wageningen. En de Uni van Wageningen is echt een objectieve Uni, helemaal niet doorgedraaid of zo. Dus wij hebben wel vertrouwen in het RTL Klimaatpanel, daar gaan wij nog veel plezier aan beleven. Voor de rest wensen wij u een fijne dag. Geniet ervan, want het is vandaag de warmste dag ooit. Proost.

Advertentie

3 reacties

  1. […] een nog groter villa aan het water. Deze dag is met 22 graden dus warmer dan de bloedhete dag van 27 september van 2019 (18 graden), maar het record van 24 juli 2019 (54 graden) wordt net niet gehaald. Maar als morgen […]

  2. […] van Celsius. Ook het klimaatpanel van RTL vindt dit nu de warmste dag ooit. Dat was met 18 graden 27 september 2019 (warmste jaar ooit), maar die is dus geschrapt. En ook 7 april 2022 is geschrapt. Sinds de metingen […]

  3. […] lentedag van 2023, de zomer van 2022, 7 april 2022, 26 juli 2021, over de wind van februari 2020, 27 september 2019 en de hitte op 24 juli 2019 en zelfs over Afrikaanse klimaatvluchtelingen. Wij zijn de Gerrit […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s