Hup Boeren Hup laat de leeuw niet in zijn hempje staan

liquid-manure-spreader-402912_1280Toen het tasje van burgemeester Krikke van Den Haag werd gestolen door een kansenparel, stopte ze dat delict vliegensvlug in de doofpot. Toen tokkietuig uit Scheveningen de halve stad in de fik zette (terecht overigens), deed ze haar ogen dicht en hield ze onderzoeksconclusies achter. Zo’n sujet mag dus gewoon blijven zitten waar ze zit. Geen enkele consequentie wordt aan haar incompetentie verbonden. Ze doet nooit wat en ze doet niks omdat ze dan lekker kan blijven borrelen en likken op partijfeestjes. Maar als er een trekker haar kant opkomt (als haar pluche in gevaar komt) weet ze niet hoe snel ze moet optreden. Dan blokkeert ze het Malieveld, huurt ze bedrijven in om straten te blokkeren en geeft ze de politie opdracht om te handhaven. Tevens zal ze de fanclub van Volkert van der GroenLinks toestemming geven om vandaag een tegendemonstratie te houden. Met alle egards zal die Antifa-padvinderij ontvangen worden. Hoe noemen we zo iemand in de oude volksmond? Vul zelf maar in. Blokkeerkrikke zal 240 uur taakstraf krijgen en daarmee is de kous afgedaan.

MAAR WAT EEN HELDEN ZIJN ONZE BOEREN TROUWENS. Ze hebben een hek omver gereden (en dat is de eerste kiem van een opstand tegen de elite). Hulde. De  Tweede Kamer toont zich een ware huichelaar. Echt om te kotsen hoe die propagandahoeren met deze situatie omgaan. Ze roepen om genade, maar dat krijgen ze nimmer. Dit kabinet (tevens Rutte I en II) gaat de geschiedenisboeken in als een van de slechtste kabinetten ooit aller tijden. Rutte kopt vandaag een paar giertanken en dat heeft hij over zich zelf afgeroepen. Hij zal om Brussel roepen, maar niemand zal hem horen. Het wordt tijd om deze corrupte eliteclub af te zetten. Te beginnen vandaag. Hup boeren hup, laat de leeuw niet in zijn hempje staan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s