De Wereld Pijpt Door

sperm-956482_1280De media zijn in handen van Antifa. Iets anders kunnen we niet concluderen. De haat tegen de oranje man zit zo diep dat de media het niet over hun lippen kunnen krijgen dat de oranje man best goed werk heeft gedaan door een heethoofd op te blazen. Bij DWDD en bij Pauw zaten figuren de grote El-Baghdadi (El Big Daddy) af te schilderen als een halve afgod. En wij snappen dat pro-Trump zijn in Amsterdam en Hilversum er voor zorgt dat je salaris niet meer overgemaakt wordt, maar in principe zou het helemaal niet zo gek zijn om aan een talkshowtafel tenminste één iemand te hebben die zegt: ‘goh wat fijn dat die vuile teringterrorist is opgeblazen. Mogen hij branden in hel.’ Niks van dit alles. Het ging ongeveer zo.

Matthijs: goedenavond-vanavond-een-show-met-eelcoboschvanrosenthal-marcmarie-peterrdevries-en-ik-gasteedssnellerpratentotniemandmeerhoortwatikzeg. Welkom bij De Wereld Pijpt Door

Matthijs: Trump heeft El-Baghdadi gedood. Wat vinden we daar van. Voor ons kwam het nieuws uit de lucht vallen. Wij op de redactie waren geschokt. Toch Eelco? Geschokt toch?

Eelco Bosch van Rara: Ja. Schokkend. De toon vooral. De toon is echt hard. Obama…

Matthijs haalt zijn halfslappe lid uit zijn broek en gaat op tafel zitten. Bij elke keer als Van Rara Obama zegt trekt Matthijs aan zijn piemel.

Van Rara grijpt zijn kans en neemt het lid van Matthijs in zijn mond. Ooooh Obama kreunt Matthijs en gaat steeds sneller zijn lid op en neer bewegen in de mond van Eelco. Na het relaas van Eelco – het is moeilijk praten met een lul in de mond, maar Eelco is een echte pro – mag Eelco zich gelukkig prijzen om het anti-Trumpzaad van Matthijs te ontvangen in zijn gezicht.

Heel de studio klapt.

Matthijs: en dan nu naar Nico Dijkshoorn

Nico:

Kijk hem zitten dan. Met dat anti-Trumpzaad op zijn gezicht. Wat een held. 

Eelco Bosch van Rara. Bij niemand druipt anti-Trumpzaad mooier van het gezicht dan bij Eelco

Wat kon die El-Baghadi goed voetballen trouwens. Jammer dat hij niet naar Ajax kwam

Dan hadden wij hem de nieuwe Cruijff genoemd. Zijn doelpunt zou inslaan als een bom

Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen. Niks rijmt verder, maar dat maakt niet uit

Iedereen klapt toch wel. 

Publiek klapt

Heel de tafel doet zijn lul in de broek want bij het woord Ajax ging iedereen zich spontaan aftrekken

Matthijs: Dank je wel Nico. Supermooi gedicht man. Bedank. Supermooi. Super. Nu de oude baas van het leger die zijn zoon is verloren in de strijd tegen terrorisme. Bent u blij?

Oude baas van het leger die zijn zoon is verloren in de strijd tegen terrorisme: Nee, de toon. De toon is echt verschrikkelijk. Verschrikkelijke toon. Zo moeten we geen oorlog voeren, met zo’n toon.

Studio klapt

Matthijs: Nu Peter R de Vries. Wat vind jij? Jij vindt altijd wel wat en dat siert jou. Jij bent echt fantastisch.

Peter R: Nou, ik kan mij zo voorstellen dat El-Baghdadi een slaapplaats zocht. Het was koud die nacht en hij is gewoon nietsvermoedend dat gangenstelsel binnengelopen. Gewoon zoals jij en ik ook zouden doen. Is toen uit het niets overvallen door de aanwezigheid van Trump en toen heeft hij zich opgeblazen. Ik kan mij zo voorstellen dat zoiets een schokkende ervaring geweest moet zijn voor El-Bagdadi.

Matthijs: bedank Peter. Echt bedankt. Morgen zitten hier Peter R. de Vries, Eelco Bosch van Rara en tafelhomo Marc Marie aan tafel. Tot zover tot morgen.

 

2 reacties

  1. Geweldig. Subliem geschreven. En op waarheid gebaseerd.

    Tenenkrommend om naar te kijken, dit soort programma’s.

  2. […] programma. ‘HET NET IS GESLOTEN’ juicht Matthijs terwijl zijn lul in de mond van Eelco Bonke Bonke van Hatseflats zit. En dan is er ineens een Drag Queen (?) en nu hangt Trump. Echt bizar. Een Drag Queen. Een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s